[fizic vorbind]
Sa aiba parul saten/negru, ochii versi, bine facut, inalt
[psihic]
-Sa fie cool, respectuos, sensibil, dar si dur daca e nevoie.
Vreau ca langa el sa ma simt protejata si iubita
:X
Pai...sa ne gandim.sa gandeasca ca un baiat de varsta lui, adica daca are 15 ani sa gandeasca de 15 ani nu de 12 ani(sa fie matur), sa fie respectuos, sociabil, iubitor. iar la fizic ar trebui sa fie brunet, ochi caprui, sa aiba abdomenul putin lucrat( sa se contureze patratelele), sa aiba 1, 65-1, 70 m, 50-60 kg, cam asa ar trebui sa fie pentru mine, nu stiu daca si pentru tine
Pfffffffffffff
nu cred ca am nimerit bine ca sunt oameni cu gusturi diferite si nu stiu daca or sa iti placa in vreunf el ale mele
mie imi place ca omul de langa mine sa fie un domn. chiar daca nu poarta camasa apretata cu sau fara cravata tot timpul, aerul din preajma lui sa miroasa a domnie. sa ma faca si pe mine sa ma simt o lady. omul de langa mine trebuie sa aiba tot ceea ce mie imi lipseste( nu enumar ce imi lipseste pentru ca la fiecare difera de la caz la caz ) plus ceva in plus ca sa zic asa: un zambet cald, o privire cu care ar putea topi si cele mai inghetate inimi, o voce blanda etc.
fizic: mie imi plac barbatii cu aer de intelectual, sa se vada pe fata lui ca a umblat prin scoli multe, bine facuti la corp ( maini, picioare si altele frumos proportionate ) + putina burtica