| luyzyyk a întrebat:

Cum atrag privirile baietilor(draguti)? adica nu prea stiu.ma puteti ajuta? pentru ca imi plc de un baiat si nu stiu cum sa i atrag privirea. unii imi spun ca degeaba ma uit la el ca nu o sa iasa nimic... da` eu sper... ajutati-ma va rogbig grinbig grin

Răspuns Câştigător
| gabitza144 a răspuns:

Pai incearca sa te imbraci mai mereu sexi dar nu exagerat, sa ai o coafura mai rebela asa si un machiaj mai discret ca asa le place baietilor, si daca vrei sai atragi privirea nu stiu fa in asa fel sa iesiti intr-o seara mai multi undeva si ii faci o invitatie si lui si daca vine stai cu el il bagi in seama, ii spui :"ce bine arati imbracat asa" daca va duceti undeva unde e muzica ii spui:"e misto melodia nu ai vrea sa dansam"si dupa mai vorbesti ce mai vorbesti cu el si la final ii ceri nr de telefonii zici asa:"auzi imi dai si mie nr tau de telefon sa mai vorbim sau cine stie mai iesim undeva candva ce zici?"si poate iese ceva fi mai indrazneata si fa tu primul pas:imbracate mai sexi asa, o coafura mai rebela si un machiaj mai discret si te uii mai insistent la el cand il vezi il bagi in seama mai mereu si etc.organizeaza ceva undeva cu imi multi prieteni de ai tai sa vina si el si na stai toti si incerci sa te apropi de el sa vorbesti cu el si daca vezi ca vorbeste si el cu tine iti mai da si nr de telefon si poate mai accepta candva sa mai iesiti atunci e clar ca te place.bafta si sper ca te-am ajutat

2 răspunsuri:
| Lorelai a răspuns:

Imbraca-te cat mai sexy, dar trebuie sa ai si o atitudine sexy.

| killerexp a răspuns:

Da-i multa atentie
stai mai mult cu el
fi draguta cu el
si cel mai bine este sa ii spui ca iti place de elwinking
bft