anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum atragi baieti

25 răspunsuri:
cami
| cami a răspuns:

E o chestie retorica, legata de simt practic, naturalete, caracter, finete...
Uite, nu orice baiat care te place pe tine [in cazul in care esti fata], ma place si pe mine.happy
De ce? simplu... poate ca, sa presupun, lui Mihai ii plac fetele vulcanice, temperamentale, galagioase... tu sa zicem ca te incadrezi in aceste 'criteri'...eu nu...deci, prin urmare, Mihai te prefera pe tine!
Modul asta de cucerire, de atractie, de flirt, depinde de gesturile si mentalitatea fiecarei fete... Daca vrei sa-l atragi in pat, bineinteles ca "cuceresti" printr-o tinuta sumara...si deocheata.
Insa, daca vrei sa-l cuceresti in adevaratul sens al cuvantului, alege-ti o tinuta pe masura, care sa te reprezinte, nici prea extravaganta, dar nici prea sobra, si...iesi la atac happy
Pe un baiat il poti cuceri, nu numai prin fizicul tau, ci si prin modul tau de a gandi, de a cantari lucrurile.prin inteligenta de care dai dovada, prin spiritul creativ, simt practic...
Acum depinde si de gusturile lui... dar cred ca niciun baiat de pe lumea asta nu i-ar spune NU, unei fete, caracterizata mai sus...
Eh poate ca in tinerete, da...insa cand va ajunge la o varsta, la care trebuie sa-si intemeieze o familie. o va cauta cu prisosinta.

| inna a răspuns:

Cu un magnet laughing

| greg a răspuns:

Cu naturaletea(vorba & comportament) sau cu sanii, fundul, buzele, ochii, fata(asta eventual pentru o atractie sexuala, animalica).

| Stixie a răspuns:

Nu e prea greu..de multe ori vin ei la minebig grin.
Poate pentru simplul fapt că sunt eubig grin

| giovana a răspuns:

Sper ca intrebarea vroiai sa o pui asa: cum atrag un baiat? Ti-as fi raspuns...

| Dia a răspuns:

I bagi un magnet in buzunar...si iti pui si tie unul. siii va atrageti smug!

laughing

| adi a răspuns:

Pui niste ochelari cat capul, un machiaj excesiv, lanturi si multe accesorii, si sigur ii vei atragelaughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Poi in priu rand trebuie sa fi fruoasa si sa arati ine

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mie imi place de-un baiat p nume Misa nu stiu cum s-al atrag ajutati-ma crying...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca um baiat vrea sa ma sarute eu ce trebuie sa fac?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca esti misto te place daca nu nu te place

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Vreau sa ma placa un baiat da lui nu-i place de mine si place de o alta fata ce sa fac ca nuie deloc atras de mine
?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Prima data te dai la el... apoi te porti indulgent cu el...baiatul daca vede ca te dai la el o sa vada ca il placi. Mai vorbiti ceva vreme despre voi si o sa te placa si el.Ai grija sa nu se dea alta fata la prietenul tau!big grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ceao
cf?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu sunt frumosa si sexy dar plac pe doi baieti si acea saunt frati si lor le plac de mine dar eu nu stiu pe cine sa aleg ca ii iubesc pe amnadoi pe cine sa aleg ore.cryingcrying dar ii iubesc :X:X:X :*:*

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sall all cf

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Uite. unii baieti nu prefera o fata cuminte ca si mine.de ex alex o prefera pe ioana nu pe mine pentru ca ea e galagioasa si intrazneata.eheh imi place de lex si tot imi place l el dr noh. el isi alege
deci tentie fetelor! o data ce baiatul pe care il placi te alege nu-l refuza si accepta-l! NU il lua cu ma mai gandesc, mai vedem, poate.ACCepta

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai eu plac un baiat si el o place p cea mai buna prietene a mae si prietenul lui cel mai bun ma place p mine ce sa fac? astept raspuns cat mai repede posibil...):

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Plac un baiat si nu stiu ce sa fac c sa ma bage in seama astept un raspuns andreea_bascket

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai e simplu sa atragi baieti totul e sa fi tu si daca nu merge mergi la armele secrete care toate fetele le au :Xkiss

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Prefa-te ca plangi sau ti-e rau si o sa-i atragi atentia

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Trebuie sa spui lucruri dragute despre tine si sa trimiti o poza cu tine ca sa te poata vedea pentru a sti cu cine vorbeste este foarte usor sau daca nu ai poze cu tine nu este nimic poti lua o poza de pe net si o pui la avatar el va crede ca esti tu si poate esti mai frumoasa decat prietena lui de care nu vrea sa se desparta pentru a fi impreuna cu tine dar ii poti atrage atentia spunand lucruri foarte bune despre tine incepand cu caractersticile generale

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

E simplu ca sa atragi un baiat langa tine trebuie sa fi pe cat posibil naturala sincera sa stii sa iti exprimi dragostea fata de el si in ultimul rand sa gandesti

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

1.sa fi sincer 2.intreabal lucruri despre el 3.cand simti ca te place trmitei un mesaj de dragoste,un biletel, orice alceva, el iti va zice cu siguranta "da"...acum va intreb eu pe voi cum atragi o fata spuneti-mi va rog pe x_sakalu_07 pa va pup

| edina2010 a răspuns:

E simplu de tot!
nu stiu cum tu nu sti dar e simplu pasul 1: scapa niste carti in pauza cand te prefaci ca citesti si te duci in fata fara sa-l vezi pasul 2: fa-ti parul cu volum sau date cu un parfum cu miros de trandafir o sa mearga pentru ca Ioana a mirosit parfumul lui Alex si acum e topita dupa el pasul 3: nu incerca sa-i spui ce vrei sa faci pasul 4: cand trece pe langa tine fi sigura ca nici o data nu esti intimidata pasul 5: cand e in clasa in cealalta pauza strigal incearca sa-i spui ca-l placi si prefate ca cazi in bratele lui pentru ca te va prinde si te va atinge la brate si apoi incearca sa te brinzi de palmele lui fara forta si uitate in ochii lui ca si cum ati fi indragostiti demult pasul 6: a-2-a zi vino iar cu acel parfum si cand ajunge la scoala ajutal la despachetat si incearca iar sa-l prinzi de palme fara forta.
PS: sa fii atenta ce faci! uneori te intimidezi!