E o chestie retorica, legata de simt practic, naturalete, caracter, finete...
Uite, nu orice baiat care te place pe tine [in cazul in care esti fata], ma place si pe mine.
De ce? simplu... poate ca, sa presupun, lui Mihai ii plac fetele vulcanice, temperamentale, galagioase... tu sa zicem ca te incadrezi in aceste 'criteri'...eu nu...deci, prin urmare, Mihai te prefera pe tine!
Modul asta de cucerire, de atractie, de flirt, depinde de gesturile si mentalitatea fiecarei fete... Daca vrei sa-l atragi in pat, bineinteles ca "cuceresti" printr-o tinuta sumara...si deocheata.
Insa, daca vrei sa-l cuceresti in adevaratul sens al cuvantului, alege-ti o tinuta pe masura, care sa te reprezinte, nici prea extravaganta, dar nici prea sobra, si...iesi la atac
Pe un baiat il poti cuceri, nu numai prin fizicul tau, ci si prin modul tau de a gandi, de a cantari lucrurile.prin inteligenta de care dai dovada, prin spiritul creativ, simt practic...
Acum depinde si de gusturile lui... dar cred ca niciun baiat de pe lumea asta nu i-ar spune NU, unei fete, caracterizata mai sus...
Eh poate ca in tinerete, da...insa cand va ajunge la o varsta, la care trebuie sa-si intemeieze o familie. o va cauta cu prisosinta.
Cu naturaletea(vorba & comportament) sau cu sanii, fundul, buzele, ochii, fata(asta eventual pentru o atractie sexuala, animalica).
Nu e prea greu..de multe ori vin ei la mine.
Poate pentru simplul fapt că sunt eu
Sper ca intrebarea vroiai sa o pui asa: cum atrag un baiat? Ti-as fi raspuns...
Pui niste ochelari cat capul, un machiaj excesiv, lanturi si multe accesorii, si sigur ii vei atrage
Uite. unii baieti nu prefera o fata cuminte ca si mine.de ex alex o prefera pe ioana nu pe mine pentru ca ea e galagioasa si intrazneata.eheh imi place de lex si tot imi place l el dr noh. el isi alege
deci tentie fetelor! o data ce baiatul pe care il placi te alege nu-l refuza si accepta-l! NU il lua cu ma mai gandesc, mai vedem, poate.ACCepta
Trebuie sa spui lucruri dragute despre tine si sa trimiti o poza cu tine ca sa te poata vedea pentru a sti cu cine vorbeste este foarte usor sau daca nu ai poze cu tine nu este nimic poti lua o poza de pe net si o pui la avatar el va crede ca esti tu si poate esti mai frumoasa decat prietena lui de care nu vrea sa se desparta pentru a fi impreuna cu tine dar ii poti atrage atentia spunand lucruri foarte bune despre tine incepand cu caractersticile generale
E simplu de tot!
nu stiu cum tu nu sti dar e simplu pasul 1: scapa niste carti in pauza cand te prefaci ca citesti si te duci in fata fara sa-l vezi pasul 2: fa-ti parul cu volum sau date cu un parfum cu miros de trandafir o sa mearga pentru ca Ioana a mirosit parfumul lui Alex si acum e topita dupa el pasul 3: nu incerca sa-i spui ce vrei sa faci pasul 4: cand trece pe langa tine fi sigura ca nici o data nu esti intimidata pasul 5: cand e in clasa in cealalta pauza strigal incearca sa-i spui ca-l placi si prefate ca cazi in bratele lui pentru ca te va prinde si te va atinge la brate si apoi incearca sa te brinzi de palmele lui fara forta si uitate in ochii lui ca si cum ati fi indragostiti demult pasul 6: a-2-a zi vino iar cu acel parfum si cand ajunge la scoala ajutal la despachetat si incearca iar sa-l prinzi de palme fara forta.
PS: sa fii atenta ce faci! uneori te intimidezi!