Cum sal consideram? parerea mea este ca nu e nici o problema.mah voi un ati realizat unde a ajuns ''iubirea'' din zilele noastre? sa ai iubit\iubita este ca un accesoriu, ca si o bratara, un colier, etc..., etc.pe multi am auzit ca le fac in ciuda la altii spunand ''eu am iubit\iubita si tu nu ai.trebuie sa iti gasim si tie unul\una''. sper ca te-am ajutat.
Dar u ce consideri de o fata care la 17 ani nu s-a sarutat vreodata )).Bv tie mi se pare o prostie ca sarutul sa devina ceva care trebuie,, facut,, pana la o anumita varsta sunt de parere ca daca iti place intr-adevar de cineva doar atunci... eu n-am intalnit pe nimeni care sa-mi placa pana acum sa ajung la stadiul ala asta e parerea mea
Nu e nimic anormal in clasa la mine maj au 15 ani si nici macar juamte nu s-au sarutat inca.cand va fi timpul se va intampla
Pai.nu stiu. intr-un fel, inteligent.
pentru ca are [sau ai. daca este vb de tine]. timp
Sincer mi se pare ceva normal si eu am 15 ani si inca nu m-am sarutat cu un baiat il astept pe cel potrivit asa ca asteapt-o si u pe cea potrivita
Prima impresie pe care mi-o lasa este ca nu se grabeste,considerand ca are timp suficient si ca la aceasta varsta altele sunt prioritatile(bine inteles,altele pot fi motivele, dar din ceea ce ai spus, asta imi place sa cred). Lucru de admirat.Mai rar astfel de adolescenti(fete sau baieti).
De ce conteaza ce cred ceilalti?
Tu crezi ca e o problema?
Scrie undeva la ce varsta trebuie sa te saruti prima oara?
Nu-ti fa griji, chiar nu ai de ce.
XxThoumaxXAndyXx întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Twister09 întreabă: