Pai, ma pricep la baieti, adica. nea .
Asa. Incearca sa-l faci sa inteleaga, bate apropouri in legautura cu trandafirii, faci asa:
Cumperi unu rosu, si zici ca era pentru mama sau nu stiu, cutarica, doamna profesoara, l-am gasit pe jos si imi plac trandafirii, sau acel cutarica nu a mai venit sa-l ia, sau am laut de acasa un trandafir ca-mi plac etc. Bati apropouri cand te intalnesti cu el: Vai, ce-mi plact trandafirii, sunt super, nu m-asi multumi nici cu 1000 de trandafiri Cam asa.
In timp ce va plimbati miroase din cla ca si cum, nu ai mai vazut flori niciodata, adica sa para ca chiar iti place, nu stiu contempla-l. Trandafirul, dar nu exclude nici baiatul. Batei apropouri. Eu cred ca asta e cea mai eficienta, sau pune o amica sa-i zica, sa vb cu el, ca ce aprere ai despre,, raidenL" (am folosit numele asta) ca ea s-a certat cu tine, si ce aprere ai despre ea. (ii spune prietenului tau, sau baiatului) Cam asa. Sper ca e ok raspunsul
Vino in Romania,unde traditia s-a pastrat si-n ciuda saraciei,baietii inca doresc sa mai ofere o floare,fetei dragi.
La tine,probabil,vor face coada.
Grecii,de exemplu,nu sunt educati in felul asta,ei cumpara flori la nunti,botezuri sau zile de nastere nu pentru ca ar insemna ceva lucrul asta,ci pentru ca asa se impune,n-o fac din suflet!
In Grecia,floraresele noastre de pe la colturi, ar muri de foame sau si-ar schimba profilul pe covrigi, nimeni nu cumpara flori fara motiv!
Daca si-n Germania e la fel, trebuie sa le faci educatie initial, abia pe urma sa astepti rezultatele.
In Romania multi cumpara cand n-au idee ce altceva sa-i cumpere desi sunt impreuna de 3-5 ani de zile. deci ei un lucru stiu clar, e femeie si automat va adora florile.
eu as cumpara flori femeilor care imi plac doar ca sa le pun un zambet pe fata. sunt mai daruitoare si nu imi place sa primesc inapoi sau cadouri. o data cand eram in scoala generala, un baietel a vrut sa-mi cumpere un covrig sau o bagheta de la patiseria scolii, dragutel baiatul. altul a vrut sa-mi cumpere inghetata cand trecea masina de inghetata, eram la fotbal. cred ca nemtii astia vor femeia sanatoasa si nu stau s-o vrajeasca cu plante, ori doar cand au crescut indeajuns in toate, cumpara plante si asteapta ceva la rand.
Cel putin n-au renuntat la obiceiul asta...desi,multi nu stiu cate flori,ce flori,sau ce-ar putea insemna!
Eu ma bucur ca, totusi, ofera flori!
Si grecii, mai degraba te invita la masa, decat sa ofere o floare!
De fapt, atata timp cat unele sunt ieftine, obiceiul ramane.
Imi place sa cred ca ultima statie a romantismului n-o sa se stinga si-n Romania.
O sa ramanem, pe urma, doar cativa monstri, buni de aratat la muzeu, ca dinozaurii.
Statia IEFTINA a romantismului. imi place ca esti mai optimista decat mine
Ar trebui sa primesti flori mai des, ai fi si tu!
Sunt prea rece cu baietii si nu vreau flori de la ei. nici nu-mi pasa de ei.
Nici nu-i nevoie sa fii altfel cu baietii.
Doar cu unul singur ajunge, uneori e si prea mult!
Asta trebuie sa o faca el. Daca simte ceva pentru tine.Ii poti bate doar apropo-uri. Daca se prinde e bine.
Hmmmm te duci la florarie, si iei floricica, si o mirosi, dar sa fie si el langa tine, stiu ca maoritatea florilor nu au miros, dar tragi si tu un pic pe nas, , poate ca in acel moment va veni florareasa, si te va intreba aca doresti...bla-bla-bla, uita-te dulce la amorez, si poate se va simti, e cam "neortodoxa" idee asta dar daca vrei, inearca! Daca nu iti va lua insemna ca e batut in cap! succes
Păi asta trebuie să vină de la el, nu să il convingi tu, este un gest minunat să oferi fetei flori.
Tu pui puisori de trandafiri intre degetutele de la picioarele femeilor cand le faci masaj?
Eu nu am făcut misto de tine prin răspunsul pe care ti l am dat, tu de ce faci?
Go with the flow man.
Nu sunt majora si nu-i ilegal daca imi cumperi trandafiri
Depinde cat de minora esti. Daca ai trecut de 16, e ok
De ce nu ai cumpara unei fete de 14 ani? clar ai niste interese mai neortodoxe de esti gata sa cumperi flori
Cum mi-ar sta, la 21 de ani, purtandu-ma romantic cu o fata de 14? Nu ca as fi primul, dar... Nu-s genul
Nu, eu vreau sa-mi cumpere cand vreau eu. nu cand vrea el. atunci cand vrea el, eu nu mai vreau.
Dacă el nu vrea nu ai ce să-i faci. Îl obligi cu pistolul la tâmplă sau ce? Aiurea.
Normal. cu revolver.
E nesimţit dacă nu oferă flori.
Da, inseamna ca nu-i pasa de viata lui.
Spunem unde stai ca acuma decoleaza un buchet de trandafiri la tine :X cu tot cu proprietarul lor :*
Acest lucru trebuie sa vina de la el sau ii amintesti ca azi este ziua indragostitilor sau ziua voastra la nu stiu cati ani de cand v-ati cunoscut.
Daca nu o face din propia initiativa, care-i placerea? Adica pe bune, de ce sa-i bati tu apropouri daca el nu se simte?