| membrugirl2010 a întrebat:

Cum copiati voi la teste? funda! adica ce metode aveti?

10 răspunsuri:
| Psihiatra a răspuns:

Eu in sutien laughing nu m`a prins.Am zis ca mi`l aranjez laughing sau o colega a facut ca o carticica de buzunar in care era tot caietul si cand venea profu` il baga sub bluza laughingsau mai scriu pe banca. E inchisa la culoare si nu vede ce scriu eu acolo tongue Sau traditionalul scris pe palma tongue Dar de obicei nu le folosesc happy nu am nevoie. E doar ca o precautiewinking

| saymoon a răspuns:

Tare raspunsul, Roby67, Am incercat sa trisez da nu prea merge, si de cele mai multe ori tremur ca o gaina de frica sa nu mi puna 2. Da acum sunt a 9 a si nu prea am apucat, dar in generala am vazut multe la colegi:scris pe scaun sau podea si acoperi cu fundul si respectiv picioarele, poti scrie pe sani, stiu ca aiurea dar proful sau profa nu se va uita pe sanii tai.Sau scrie pe un servetel si prefate ca sufli nasul, pe amlajul de la chipuri sau suc, pe o foaie si o pi sub o coperta transparenta.vechea metoda cu scrisul pe maine, banca sau mai sunt aparute recent pixuri invisibile care se vad doar cu lanterna de la capatul celalalt al pixului, eu stiu de la colegii de la generala, erau tare nebuni.eu personal nu prea copii, cu exceptia cazurilor urgente, pentru copiatul nu mi va folosi peste ani cand voi avea nevoie de cunostinte.

| AndaAndore a răspuns:

Eu si la ascultare la oral si la lucrari, teze.
Copiez astfelhee hee :
Imi iau telefonul mobil, imi inregistrez lectia pe telefon [vorbind eu, bineinteles]
Imi bag castile in urechi cand urmeaza ascultarea sau lucrarea. [castile`s bagate prin spate ca sa nu se vada cablurile acelea]
imi desprind parul, imi pun o esarfa la gat si incep sa copiez :d

| MissVamp a răspuns (pentru AndaAndore):

Ce super! am sa incerc si eu!

| anOnimăăăă a răspuns:

Http://fituica.com/cum-sa-copiezi/

Uite aici gasesti mai multe metOde;;)!
Mie mi se pare foarte tare metoda cu sticla!
Sper ca ti-am fost de fOlos. :)

| AngoOra a răspuns:

Eu mi-am ascuns copiuta in cisma laughing
si stateam picior peste picior, si citeam bine mersi happy

| Roby67 a răspuns:

Deci, eu fac asa: ma uit la lucrare, ridic umeri, ma uit la profesor, sar la el, il prind de gat si ii spun SCRIE TU! Pana acum a functionat la mine, poti incerca si tu laughing

| Eღilia62 a răspuns:

Fac poze cu telefonul la paginile cu lectiile din caiet iar cand am test imi iau bluza lunga cu colanti si pun telefonul pe picioare sub bluza si ma mai uit la imaginile cu lectiile. Daca te prinde zici ca ai primit un mesaj, sau ceva de genu.Am copiat asa la 4 teste pana acum si nu m-a prins.Nu iti recomand sa folosesti metoda asta fara bluza lunga pana aproape de genunchi.Si nu te baza pe copiat la examene si teze.Succes:*

| georgyanahhhhhh a răspuns:

Iti scrii tot ce iti trebuie in penar. acolo nu te v-a cauta nimeni

| CobraLeon a răspuns:

Daca tremuri si iti este frica mai bine nu te apuci de copiat, ca o sa se prinda profu imediat. Cand copiezi trebuiue sa fii calm si sa te prefaci ca sti despre ce este vorba la subiectele respective laughing

Întrebări similare