| Whatthehell66 a întrebat:

Cum credeti ca ar fi o relatie dintre o fata de 13 ani si un baiat de 18. Daca acestia se inteleg foarte bine si se stiu de mult timp. Fundahappy

Răspuns Câştigător
| celmaifrumosdinlistata a răspuns:

Buna. Dupa parerea mea nu as vedea nici un impedimennt, varsta nu e exagerat de mare iar daca ei se cunosc de mult timp e perfect, asa nu va mai exista aceea perdea intre ei si nu o sa le mai fie jena sa isi spuna unul altuia ce simt.Cat despre inceperea vietii sexuale a fetei de 13 ani, eu zic sa mai astepte, deoarece corpul ei trece prin diferite schimbari atat fizic cat si psihic, dar asta ramane la alegerea ei. O zi buna si ai grija de tine! :*

8 răspunsuri:
| iuandfto a răspuns:

Ar fi o relatie foarte normala si chiar ok. Intre bunici ei este o diverenta de 8 ani si sunt impreuna de peste 40 de ani. Ar fi o relatie ok si foarte potrivita. Baiatul o invata pe fata lucrurile vieti iar fata ii mai aduce aminte de copilarie.

| doar.pt.voi. a răspuns:

Pai sincer sa-ti zic daca sunt amandoi copilarosi si nemofturosi se vor intelege super bine pe viitor. Totusi e o diferenta cam mare mai ales ca fata are de abia 13 ani. fata se gandeste la scoala, copilarie si la o iubire de copil(capricii) iar baiatul este deja major si incepe sa se coaca la minte.Stie ce vrea, ce isi doreste, ce sa faca, ce o sa faca si asa mai departe. El nu se va mai gandii la scoala sau la copilarie(nicidecum astea) si e logic ca sa profite din plin de iubirea altora pentru el.Nu vreau ca fata de 13 ani sa sufere fiind la o varsta inca frageda. Oricum o sa-si dea seama mai tarziu ce fel de relatie o sa vrea.Acum sunt doar capricii. Bafta si sper ca te-am ajutat. funda?happy

| Hmmmm a răspuns:

Poate la inceput totul va merge bine, dar la un moment dat vor aparea foarte multe probleme.
de ce? pentru ca o fata de 13 ani cauta cu totul alta chestie si are cu totul alte asteptari de la o relatie decat un baiat de 18 ani.la inceput aceasta diferenta nu se va simti, dar in timp pot aparea multe probleme, multe certuri din cauza asta.
nu te costa nimic daca incerci. poate va merge... poate veti fi unu din putinele cupluri care vor rezista in ciuda acestei diferente. spun asta pentru ca intr-o relatie maturitatea este mult mai importanta decat varsta. poate esti destul de matura pentru el, desi...
succes!

| AlndChocolate a răspuns:

Buna.si eu am avut o relatie de acest fel.ma cunosteam de mult cu el, era dragut si ma placea. si eu la randul meu il placem.pana ce i-am spus ca il plac[el nu stia, nici n-a crezut]. din acea seara am devenit iubiti.in primele zile era chiar foarte bine, dar dupa aceea a inceput sa ma tot tina langa el, sa nu-l las, imi cauta in telefon, se uita la mesaje, bla, bla.nu ma deranja mai deloc asta. in fine.sa revenim la tine. daca va cunoasteti de mult si va intelegeti foarte bine si nu vrea sa fie cu acea fata doar pentru ca arata bine si sa faca prostioare.atunci cale libera.:*

| pinky_2290 a răspuns:

Ar putea sa mearga foarte bine daca parintii tai sunt de acord sa iesi cu un baiat mai mare decat tine.

| Razvan a răspuns:

Daca ei se inteleg foarte bine ce rost isi are intrebarea? Cominicarea e esentiala. Vor interveni multi intre cei doi, important e sa nu aplece urechea la binevoitori de duzinawinking

| Bianca18 a răspuns:

Mie imi este greu sa cred ca un baiat de 18 ani se risca sa aiba o relatie cu o fata de 13, chiar daca e mai matura, etc. Majoritatea cauta fete mai mari... Daca la varsta lui, el isi cauta prietene asa mici inseamna ca ii este frica de o relatie cu o fata mai de varsta lui. Ce sa zic, 5 ani este o diferenta mare acum la varsta ta, peste cativa ani nu va mai fi. Take care!

| scumpikxa a răspuns:

PROSTII, doar.pentru.voi! O fata incepe sa se,, coaca la minte'' pe la 10 ani!