anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum credeti ca ar trebui evitate asemenea catastrofe? Ca cea din Giulesti in care au murit bebelusi si altii sunt grav raniti?

Răspuns Câştigător
| Razvan a răspuns:

Pai nu stiu.Ca ministrul sanatatii(nu scriu cu litera mare pentru ca nu merita)indeamna medicii sa plece afara, ba chiar ii indeamna. Daca e cretin? Probabil.Are ce cauta un astfel de om in fruntea tarii? NU.Hai sa trimitem medicii afara si sa importam si cadre medicale mai apoi. O sa ajungem sa murim ca animalele aia e.Platim taxe ca sa murim cu zilele.Si guvernistii tot tipa ca nu au bani.De parca mi-as fi facut eu doua vile la mare si una in Bulgaria pe banii statului. Mi-e sila de categoria de oamenistraight face
La noi trebuie mereu sa moara cineva ca sa intelegem.Sa moara copii ca sa intelegem ca era nevoie de un banal sistem care se declanseaza in prezenta fumului, de o supraveghere mai atenta si probabil de medici mai responsabili

6 răspunsuri:
| loki123 a răspuns:

Sa nu nasti in Romania.

| Eu.si.atat a răspuns:

Adevar graiesti "loki123", vor mai fi si altele poate mai grave rolling eyes. Evitate? Nu, sigur, acest sistem nu se va schimba oh go on si nici mentalitatea unora. Parerea mea.

| Marry:X a răspuns:

Buna.Astfel de catastrofe nu pot fi evitate, daca asa le e scris. Dar ar trebui si asistentele sa fie mai atente, mai grijulii, sa fie cel putin o asistenta care sa stea langa copii in permanenta, pentru ca sunt mici si au nevoie de ajutor.Pe cand asistentele din Romania, te ajuta doar daca le bagi in buzunar hartia de 10 lei si o ciocolata.Sistemul sanitar a decazut groaznic.Toti sunt pe apucat[cu toate ca uneori ii si cred la ce salarii mizere au], medicii nu se mai implica, de asistente nici vorba, intr-un cuvant sistemul sanitar mai exista doar cu numele, ca faptele mai greu.Pa,pa.

Abh
| Abh a răspuns:

O contrazic pe Marry, sunt asistenta medicala si nu trebuie sa-mi bage nimeni nimic in buzunar ca sa-mi fac treaba. Nu trebuie sa bagam in aceeasi oala tot personalul sanitar.Parerea mea este ca, datorita blocarii posturilor din sistem ( nu s-au facut angajari de aproape 3 ani, timp in care au plecat multi asistenti in strainatate sau s-au pensionat), personalul sanitar din spitale e insuficient si de aceea au ramas copiii nesupravegheati.

| Marry:X a răspuns:

Buna din nou. Abh, imi cer mii de scuze, dar sincer numai asistente din astea am inteles.In noiembrie mama s-a operat la timisoara si nimeni nu se uita la ea pana nu le bagam niste bani.Sa sti Abh, ca mai sunt 1 la 1000 asistentele ca tine.Pa,pa.

Abh
| Abh a răspuns:

Mersi, Marry, o consider un compliment!