Bună!
Eu te sfătuiesc să nu ai încredere în nimeni, decât în părinţii tăi. Prieteni nu există. Am tot crezut că există şi am cunoscut mereu persoane noi, dar nu există.
La un moment dat toţi se schimbă, unii îşi arată adevărata faţă şi nu se merită.
Am avut o 'prietenă' în clasa a 9 a, ne spuneam orice, dar după s-a terminat totul.
Nu merită să-ţi baţi capul şi după să mai te şi dezamăgească. Nu există prieteni, ci doar momente de prietenie.
Mai bine începi să ai o relaţie strânsă cu ai tăi sau cu o rudă, decât cu un 'prieten'. În fine, concluziile le tragi tu.
Nu zic să nu ai amici, dar prieteni în care să ai încredere..nu cred că se merită să încerci să-i ţii lângă tine.
Îţi doresc o seară bună!
Mai intai cunoaste-l, vezi cum si ce gandeste. Incredere nu poti avea de la prima plimbare sau de la prima conversatie, orice ar spune el (asta daca nu cumva esti naiva, desii sper sa nu fi). Desi sunt baiat, te sfatuiesc sa nu capeti incredere foarte repede intr-un baiat pentru ca te poti "vrajii" o perioada de timp si dupa care vad ca ai capatat incredere in ei, profita de tine sau nu'ti mai acorda suficienta atentie etc..acum nah, sunt oameni si oameni, sper sa'l gasesti pe cel potrivit tie.
Cand vei gasi persoana potrivita vei stii sigur. Il vei cunoaste foarte foarte bine, adica va veti cunoaste. Daca nu o sa ai incredere inseamna ca nu e ceva foarte intens intre voi si probabil nici nu e persoana potrivita. Deci asteapta.
Te duci pe strada cu un carton pe care scrie "caut prieten de incredere"
Glumesc. Trebuie pur si simplu sa cunosti persoana potrivita si totul o sa vina de la sine.
Pai in primul rand incearca sa il cunosti bine sa vezi ce e in capul lui inainte sa ii declari prietenia.
Sa comunici mai des cu el.Sa iesiti impreuna undeva, sa vorbiti despre diverse lucruri si vezi daca are aceleasi pareri ca si tine si gusturi.Increderea de obicei se capata greu, pentru ca fiecare ne-am dezamagit intr-o persoana anumita si nu am vrea sa facem aceeasi gresela.Deci fii atenta cui ii acorzi prietenia.
Pai cauta si vei gasi.sunt atatea milioane de oameni. exemplu ti la dat deja bella nina.mai e un proverb Doamne fereste-ma de prieteni ca de dusmani ma feresc si singur.asa ca grija ce fel de pers cauti