Cam greu. Incearca sa le faci compromisuri si sa te ţi de ele. Convingei ca acesti prieteni sunt ok si nu ar avea de ce sa`si faca griji. Spune`le parintilor ca veti fi supravegheati de un/sau mai multi adulti si ca pot vorbi cu alti parinti. Banuiesc ca sunteti o gasca. si cred ca nu esti tu singura cu astefle de problema in gasca voastra. Da nr parintilor tai si celorlati parinti ca sa se convinga ca nu le ascunzi nimic si totul va fi ok. Incearca sa nu`i minti. Va fi mai rau cand vor afla adevarul sau te vor prinde cu minciuna.
Incearca sa asculti mai mult de parintii tai, sa te comporti frumos cu ei, eventual sa-ti faci curat in camera sau sa speli vasele, si din cand in cand sa le aduci aminte ca vrei sa pleci la prietenii tai. Daca nici asa nu merge, incearca sa le explici ca prietenii tai nu sunt chiar asa cum cred ei si ca nu o sa faci prostii cand o sa mergi la ei
Si ultima varianta( la care apelez eu cel mai des ) ii pui in fata faptului implinit Adica pleci de-acasa fara sa le mai ceri voie.
Sper ca te-am ajutat.Bye bye:*
Imnvita-i la tine pentru o zi si demonstreaza-le parintilor tai ca nu sunt chiar asa de rai!
Daca nu esti in stare sa iti faci prieteni in orasul tau...esti degeaba. stai acasa pe net mai bine
anonim_4396 întreabă:
Scama_6413 întreabă: