| Anonim0078965 a întrebat:

Cum credeti ca e bine sa fie viata de liceu? Adica petreceri,distractie,sa incerci lucruri noi(stiti la ce ma refer :tigari,alcool ) sau e mai ok sa fi linistit, sa inveti, sa fi seara acasa, Funda la cel mai bun raspuns cu argumentare.

Răspuns Câştigător
| SetYourselfFree a răspuns:

Eu cred că trebuie să fie un echilibru între aceste comportamente.adică să fie şi distracţie,dar cu măsură,deoarece cu perioada asta nu o să te mai întâlneşti în viaţă, aici îţi faci prietenii adevăraţi(se zice)dar trebuie să şi înveţi, pentru că în joc e viitorul tău, şi ştim cu toţii că fără diploma de bac nu ai nicio opţiune(nu te poţi înscrie la facultate şi nu ai un loc de muncă asigurat, spre deosebire de cei care sunt la profesională).şi după ce termini liceul nicio petrecere nu va mai fi la fel de frumoasă, nicio ţigară fumată în baia şcolii nu va fi la fel de relaxantă pentru că fructul interzis este întotdeauna mai gustos.

6 răspunsuri:
| TeoPT a răspuns:

Poți și să caști ochii în jurul tău, să-ți dai seama că e mai bine să înveți decât să ștergi pe jos cu orele de curs, și să te distrezi și să bei cu măsură. E vorba de un echilibru.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Sa inveti... pentru alcool si petreceri ai facultatea cand vei fi major si faci ce te duce capul

| neutrino a răspuns:

Cel mai bine este sa fii destept.

| OldSoul a răspuns:

Undeva la mijloc, nici tocilar, nici chiulangiu.

| DarthRevan a răspuns:

Ba personal eu am incercat o saptamana sa vad cum e.E canaiba, te doare gatul, te doare burta si in timp afectiuni mai grave.Lasa tu popularitatea, si gandeste la cine vrei sa fi.Ce vrei sa devi, ce vrei sa faci.Citeste carti, multi nu inteleg ca sunt carti interesante de mai multe categori, nu numai literatura.Dezvoltare personala, psihologie, spiritualitate, stiinte si tot asa.Pentru a fi mai puternic, fa sport, sala, eventual mergi cu bita cativa kilometri.E foarte bun, mai ales pentru inima.Liceul pentru mine a fost de **** si inca e asa.Asa ca amice asculta, nu fibo oaie ca resyul. Daca vrei o relatie cu o fata, vrei sa fi puternic in viata.Fa ceva pentru tine, nu pentru restul.Si cu prietenii e la fel, greu iti gasesti, la liceu sunt toti falsi si asa.Asta e tu alegi.Mai bine fii tu insuti!

| DarthRevan a răspuns:

Nici toxilar, dar nici sa fi ca restul. Fumand si asa.