Cand traiesti in Romania, gandul la moarte nu e chiar atat de infricosator din pacate!
Durere mare, pentru tine in suflet, chiar daca nu arati si aceeasi durere pentru cei care tin cu adevarat la tine.Imi este teama,dar n-am ce-i face, tot va veni timpul odata si odata, m-am obisnuit cu ideea.
Sincer nici nu vreau sa ma gandesc la asta, refuz pur si simplu.stiu ca va veni odata dar traiesc ziua de azi si o astept cu nerabdare pe cea de maine, caci fiecare zi e o aventura.
Absolut deloc. simt că am trăit ce a fost mai important în viaţă.
Restul e aşteptare, ca într-o gară. (Îţi umplii timpul cu ceva până pleacă "trenul").
Sincera sa fiu Nu! ba chiar mai mult as dori sa scap de viata asta nasoala uneori cred ca sunt in plus dar nu-i asa
Mori fara sa-ti dai seama.Moartea nu te suna la telefon sa-ti zica :"Ba vezi ca maine mori" Nu stiu.depinde, si de cei care sunt bolnavi[ex cancer sau alte prosti de boli] stiu cat mai au de trait, este prea tarziu sa-ti dai seama cum e sa mori in clipa aia te ia pe neasteptate.Si nu nu mi`e teama, n-are de ce sa ne fie frica de moarte Dumnezeu vrea asta, asta se va intampla, nimeni nu traieste pana la nesfarsit
AditzaAditsssa întreabă:
anonim_4396 întreabă: