| Barbiie a întrebat:

Cum credeti ca e cand muriti? x_X
va e teama de gandul asta? :-s. big grin
fwnnda`=X

Răspuns Câştigător
| daniela_9291 a răspuns:

Cand traiesti in Romania, gandul la moarte nu e chiar atat de infricosatorstraight face din pacate!

7 răspunsuri:
| Alyra a răspuns:

Deci te rog frumos Barbiie! Nu mă dispera! I don't want to see
Nu vreau să mă gândesc la aşa ceva!

| Dav7id a răspuns:

Durere mare, pentru tine in suflet, chiar daca nu arati si aceeasi durere pentru cei care tin cu adevarat la tine.Imi este teama,dar n-am ce-i face, tot va veni timpul odata si odata, m-am obisnuit cu ideea.

| bump a răspuns:

Sincer nici nu vreau sa ma gandesc la asta, refuz pur si simplu.stiu ca va veni odata dar traiesc ziua de azi si o astept cu nerabdare pe cea de maine, caci fiecare zi e o aventura.winking

| ovidius a răspuns:

Absolut deloc. simt că am trăit ce a fost mai important în viaţă.
Restul e aşteptare, ca într-o gară. (Îţi umplii timpul cu ceva până pleacă "trenul").

| pufoshenia_7680 a răspuns:

Sincera sa fiu Nu! ba chiar mai mult as dori sa scap de viata asta nasoala cryinguneori cred ca sunt in plus dar nu-i asasad

| LexieD a răspuns:

Ce intrebare mai e si asta?

| Aniela2777 a răspuns:

Mori fara sa-ti dai seama.Moartea nu te suna la telefon sa-ti zica :"Ba vezi ca maine mori" laughing Nu stiu.depinde, si de cei care sunt bolnavi[ex cancer sau alte prosti de boli] stiu cat mai au de trait, este prea tarziu sa-ti dai seama cum e sa mori in clipa aialaughing te ia pe neasteptate.Si nu nu mi`e teama, n-are de ce sa ne fie frica de moartehappy Dumnezeu vrea asta, asta se va intampla, nimeni nu traieste pana la nesfarsit

Întrebări similare