Ideal ar fi să fii undeva la mijloc. Dacă eşti pre impulsiv se întâmplă să mai iese unele lucruri prost şi să fii dezamăgit, iar dacă te gândeşti prea mult ajungi să nu le mai faci pentru că la orice există riscuri. Părerea mea este că ar trebui să fii undeva între.
Este bine sa te gandesti de 2 ori inainte... dar acti dintre noi fac asta? Putini...Recunosc asctionez din implus si de multe ori o dau in bara.
Pai in unele situatii trebuie sa traiesti momentul la maxim, iar in altele sa te gandesti de 2 ori la ce va urma...
Dar eu cred ca ma incadrez in prima categorie
Sa te gandesti de 2 ori inainte de a face un lucru, eu nu am facut asa, m-am aruncat cu capul inainte si am nimerit direct in zid (expresie) sincer, gandeste-te mai mult la ceea ce vrei sa faci
Eu sunt genu` mai impulsiva, dar am si momente cand ma gandesc de 2 ori cand sa fac un lucru. dar numai cand sa fac un lucru, pe cand la vorbit, nu prea gandesc de 2 ori inainte sa vorbesc, surprinzator este faptul ca nu am prea dat-o in bara decat de vreo 2-3 ori, vorbesc si ma comport cum vreau eu