| UninspiredName a întrebat:

Cum credeti ca este iadul... daca credeti?big grin

Răspuns Câştigător
| Dmonik a răspuns:

Nu trebuie sa cred in existenta lui ca sa mi-l imaginez.
Sigur canta Anna Lesko "Ard in flacari", iar pe muzica ei, tinere despletite, racolate de pe tup, se scalda in smoala fumeganda alaturi de prietenii cu care s-au "combinat ". Pe marginea cazanelor, invariabil, periute de dinti, spray-uri, banane, creioane...

9 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Foarte dureros.

| stefan31 a răspuns:

Exact ca si filmul ala... dureros, dar sper macar sa aiba bere! Papa.

| gabryel a răspuns:

Sinucide-te si ai sa afli singur.

| HoneyR a răspuns:

Eu cred ca iadul reprezinta toate lucrurile pe care le urasti.

| Danielicious a răspuns:

Pff. ce interesant e raspunsul lui Dmonik!rolling on the floor Mda. Dupa parerea mea iadul...mm.nu cred ca poti sti sigur cum arata. din moment ce nimeni nu s-a intors. E o prostie sa iti imaginezi pentru ca sigur nu e deloc ce ne imaginam noi.Deci...Mai ai de trait nu te gandi de acum la iad si rai!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca in iad este doar si doar scoala crying

| zambethツ a răspuns:

Cei răi vor fi pentru veşnicie în iad, obiectul furiei şi mâniei lui Dumnezeu. Ei vor suferi în mod conştient ruşinea, ocara şi asaltul propriei lor conştiinţe care îi va acuza–împreună cu mânia aprinsă a unui Dumnezeu jignit–si asta pentru toată veşnicia.Chiar şi cei care se vor afla în iad vor ajunge să recunoască dreptatea perfectă a lui Dumnezeu. Cei care se vor afla în iad vor şti că pedeapsa ce li s-a aplicat a fost dreaptă şi ca ei înşişi sunt cei vinovaţi pentru aceasta. Da, iadul este real. Şi iadul este un loc al chinului şi pedepsei care nu se sfârşesc, ci durează toată veşnicia! Slavă lui Dumnezeu prin Domnul Iisus Hristos că putem scăpa de acest loc de pedeapsă veşnică. Sa incercam sa fim buni si sa nu facem rau vreodata asta pentru a ajunge acolo unde ne'am dori toti.in rai.love struck

| YoYo a răspuns:

E frumoss...iti aduc servitorii cola cu seminte. Te distrezi si ai televizor si pc.straight face Ce intrebare.PFFFF

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un fel de TPU format doar din pici.