No... zi-mi ceva ce nu stiu.
Si cati bani primesc? La mine se da doar 50 de lei, la tine cum e? Difera de oras / liceu?
Africa de Sud e chiar cea mai dezvoltata din Africa, o duc bine cat de cat.
Foarte frumoasa toti au zis asta chiar si Omul Lup!
Nu glumesc cauta pe net daca nu ma crezi, WowBiz, omul lup in Romania! sau ceva de genul
Vaii mi.ai amintit de o faza. intreaba un reporter pe un chinez ce ii Romania? Raspunde el o masina .Ce parere sa aiba unii nici nu stiu de ea altii spun ca aici avem vampiri cum avem castelul Bran, sunt fel si fel de pareri bune si rele.Fiecare cu culturile lor totul difera de la tara la tara.
Ce sa si faci. Oricum o fi tara cum o fi, dar parca nu as pleca in alta. Sau daca as pleca, poate doar daca a fi in una unde se vorbeste engleza. In niciun caz UK. Nu prea imi place clima de acolo si atmosfera cu atatia oameni (am auzit ca sunt mult turci acolo si toate natiile care au venti sa lucreze). Anyway, m-am obisnuit aici. Dupa iar trebuie sa inveti un oras intreg, traseuri, limba nu e o problema, prieteni si asa mai departe. Sincer am o lene sa incep o viata de la 0.
Cimpii dese lasate in paragina, munti care aveau paduri in urma cu vreo 20-30 de ani...
Pai tara noastra ca si celelalte are multe defecte dar si anumite avantaje,totusi parca tara noastra are poate prea multe dar ma rog,avem si noi cu ce sa ne mandrim,bine nu cu multe lucruri dar macar suntem si noi cunoscuti pentru ceva.
Avem poate unele din cele mai frumoase femei din Europa, bine am auzit ca mai mult moldovencele si rusoaicele sunt printre cele mai frumoase si chiar asa e dar ma rog gusturile nu prea se discuta.
Suntem una dintre cele mai religioase tari din lume, desi daca stai bine sa te gandesti, asta nu e chiar un lucru asa bun.
Avem masina noastra Loganul, desi nu e chiar o masina buna si nici nu e asa frumoasa si nu se compara cu alte masini din alte tari fabricate din anii 80 sau chiar mai jos dar macar e ieftina.
Si mai suntem cunoscuti pentru legendele despre Vlad Tepes, Dracula.
Mai sunt alte lucruri dar nu sunt chiar asa multe.
Nu cred ca este vazuta cu ochi buni de catre europenii din occident, spaniolii, italienii si francezii rad de noi si ne arata cu degetul.rusii nu prea ne au la inima, ungurii nici atat.
Cred ca daca m-as duce intr-o tara straina si m-ar intreba niste nemti sau francezi din ce tara sunt nici nu le-as spune ca sunt roman, as zice si eu ca sunt bulgar sau grec.
Asa e dar sa fiu sincer eu nu prea ma dau in vant dupa mancarea romaneasca decat dupa sarmale sau mici.
Cei drept nici nu prea avem cu ce sa ne mandrim.
,,Suntem una dintre cele mai religioase tari din lume" Asta e dezastrul cu noi . Nu putem sa ne mandrim cu asta DELOC!
Cand vine vorba de religie, eu sunt de acord doar cu : botez, nunta si inmormantare. ATA! Deci pot sa zic ca asa m-am obisnuit si nu as schimba lucrurile astea. Eu cred ca e suficient sa dai nu stiu cate zeci de mii de lei pentru toate astea 3. Sa mor de nu, sunt 100% sigur ca au existat si inca exista omanie, care au bagat mai multi bani in biserica decat in mancare.
Sunt fel si fel de pareri, de la fel si fel de oameni, de la raspunsuri precum "Romania este o tara plina de tigani si hoti" la " Romania este o tara cu peisaje naturale, imagini, locuri, oameni si mancaruri unice in lume" avem multe bonusuri care inca ne tin in pe linia de plutire, avem o tara extrem de frumoasa, oameni buni la suflet si cu capu pe umeri care stiu ce vor de la viitor, insa asta este un procentaj destul de mic din pricina faptului ca sunt destui care au grija sa fim vazuti cu alti ochi, de plida defrisarile in masa ilegale, poluarea lacurilor, exterminarea animalelor, tot aurul nostru vandut pe un pret de nimic, distrugerea fabricilor si oaselor, sansele unui copil de a avea un acoperis desupra capului si de a avea un viitor stralucit..etc
Bună.
Dacă suntem tomberonul Europei privind alimentaţia, locul I la bolile de cancer, analfabeţi mai bine de jumătate din copii care trebuie să meargă la şcoală, etc?
E cale lungă să promovăm imaginea ţării noastre şi avem cu ce dar nu doreşte politicul!
Pa, pa.
De ce m-ar interesa pe mine ce cred stăinii despre ţara mea, cand eu consider că este cea mai frumoasă ţară din lume, un loc unde ai ce vedea şi vizita şi un loc unde te poţi distra cel mai bine
Da cea mai frumoasă ţară din lume, ai fost şi ai călătorit prin alte tări şi acum te simţi mândru?
Nu ai să găseşti nicăieri, locuri la fel de frumoase ca la noi, dacă s-ar implica puţin oamenii şi ar dezvolta turismul am fi nr 1, spune-mi de ce vin toţi din afară şi spun că românia este cea mai frumoasă ţară din lume?
Şi referitor la vârstă, am 3 ani si 2 luni.
Omule, eu ma pis pe ele locurile de vizat. Dure-m-ar pe mine ca sunt nu stiu cate locuri frumoase in tara asta. Pe mine ma enerveaza oamenii care o populeaza. Si daca vrei sa stii, DA, AM FOST IN ALTA TARA! Si oamenii de acolo sunt cu mult mai buni decat noi. Cel putin la tehnologie. Macar ei stiu ce inseamna respectul si bunul simt. Nu ca aici, ca daca da unul peste tine din greseala un super market sa-l iei la bataie. Si nu generalizez. Gen. daca unu face asa, fac toti. Faza este ca noi suntem praf la modul de gandire. Asa-i. tara este frumoasa, ai drepapte, dar oamenii care stau in ea, NU SUNT! + sistemul de invatamant, salariile, conducatorii si alte prostii. Si mai taci nabii cu,, cea mai frumoasa tara din lume". -_-
Ok, m-am exprimat la modul de turism, nu ma refeream la oameni si la bun simt si ce ai mai spus tu, este adevarat ce spui fiindca foarte multi dintre oameni traiesc cu mentalitatea aia comunista si ca ei au mereu dreptate si nu poti sa ii contrazici, nici eu nu sunt de acord cu acest lucru si asta e singuru lucru din pacate care ma deranjeaza si pe mine si mai mult de asta as vrea si eu sa plec o perioada buna de timp si invatamantul, salariile, conducatorii si aici ai dreptate ca nu sunt cum ne dorim noi si ca afara este mai frumos, cu toate acestea se poate schimba oricand in bine daca chiar ne dorim cu adevarat putem sa schimbam tara exact cum vrem noi si cum ne place noua si atunci ai sa vezi ca nu o sa mai fie oamenii atat de suparati si fara bun simt, in mare partea toate aceste lucruri se datoreaza stresului si salariilor foarte mici, de asta reactioneaza asa impulsiv oamenii Si da este cea mai frumoasa tara si o putem schimba si la nivel economic si la nivel de invatamant
Bun. ma bucur ca ai inteles ce voiam sa zic. Deci. este frumoasa, la asta nu pot sa zic,, nu". Nu prea am calatorit eu prin tara dar totusi am apucat sa vizitez unele locuri si chiar am ramas impresionat. Imi place clima si ca are toate formele de relief. Am putea sa ajungem in top la cele mai bune tari din lume sau macar din europa. Marimea? Sincer pentru mine e ok. Chiar daca abia se vede pe harta dar nu ma intereseaza asta. Ma intereseaza de oameni, ca doar eu interactionez cu oameni nu cu statuia lu' decebal de pe dunare.
No, oh, no.Don't speak italian.
https://youtu.be/z-NzCXoYxtw?t=3m1s
bbbbbbbbbbbbbbbbb
anonim_4396 întreabă: