Spunele ca esti matura si ca poti avea un catel, ca poti avea singura grija de el. Spune-le si ca oricat te-ai stradui numai colega ta poate lua locul intai si ca asta iti doresti de cand erai mica iar acum ca ai bani nu poti faca asta si ca de Craciunul acesta ar fi trebuit sa ti se implineasca un vis... Spunele si ca esti dezamagita stiind ca ai putea avea un animalut pufos si ca ei, parintii tai, de altfel, nu te lasa...
Te pup si sper sa-ti reuseasca! :*:**:*
Eu am venit cu el acasa si am spus ca l-am primit ( bine ca eu chiar l-am primit), amandoi erau impotriva dar din momentul in care l-au vazut s-au indragostit de el si acum sunt ei mai atenti si il rasfata mai mult decat mine. spor la convingere :*
Pai nici ai mei nu au fost de acord dar cand am venit cu el acasa, s-au indragostit de el eventual cand cauti anunt, du-te cu ei sa vada si ei cat sunt de adorabili, sa vezi ca dupa aceea va trebui sa stai la rand ca sa te joci cu el, asa patesc eu acum plus la faza cu locul intai eu stiu, asa am fost si eu, nu ai cum sa te lupti cu pilosii! Le spui parintilor tai ca un catelus te-ar face fericita, ca nu-ti doresti altceva acum, eu asa am facut si a functionat.
Foarte usor zile ca ati doresti fffoarte mult catelul acela si promitele chesti asa am facut eu cu un doberman :X:X daca nu add vino cu el acasa :X:X:X:X:X