Oo dmne nici nu vreau sa imi imaginez...
probabil k nu o sa mai ai loc de masinile zburatoare(fara roti si volan, cu usi ciudate)... fara nici un pic de verdeata(paduri, flori), numai masinarii sofisticate, orase intunecate dar colorate de tot felul de chestii electronice, fara parcuri, fara lacuri si alte chestii din natura, probabil oamenii vor devenii vecini(si nu numai atat) cu extraterestrii de unde rezulta noi "specii"... oamenii se vor imbraca in haine din metal electronizate...copii obsedati dupa jocurile electronice... cea mai placuta parte: SCOALA electronizata, cu un sistem de "cunoastere" mult mai usor, elevi mai inteligenti decat profesorii...sosele asfaltate desi nu ar mai fi nevoie avand in vedere ca se circula prin aer...cam asa ceva in concluzie s-ar putea k pamantul in anul 2200 sa se transforme dintr-o sfera intr-un patrat sau un raspuns mai usor :S-AR PUTEA SA NU MAI EXISTE ATUNCI
Cu muuulta iarba si floricele
acum sa nu ma mai port ca o blonda la naibah
Pamantul (ca planeta) va arata mai mare...deoarece se va uni cu luna din cauza coliziunilor asteroizilor urmand ca prin anul 2998 ca luna sa fie una cu Pamantul ceea ce va insemna ca... daca vom aplica Teoria Relativitatii a lui Enstein vom trai pana atunci...desigur trebuie sa incepem din timp sa construim masina timpului
neeeh cui ii pasa
cine vrea placinta?
xoxoooo, mary
Nu stiu, poate mai robotizat
pana una alta am scapat de un dezastru http://www.descopera.ro/......t-pamantul
@maryanna era vorba de 2200 nu de 3200. Care pamant? nu stiu daca o sa mai existe dar daca va exista probabil va fie mult mai dezvoltata si cu mult mai multa tehnologie care va fi accesibila tuturor persoanelor.
Kakaniu in dungi si tot rotund dar cu maisini care zboara si multe tehnologii inventate fff modern. daca va mai exista pamantul in 2200
ByeElly
Qm va arata? hmmm...nici nu cred ca va mai exista dar nu conteaza k noi oriqm n-o s mai traim p atunci
Eu cred ca civilizatia ar fi total schimbata fata de cea de azi si cred ca lumea o va lua de la capat.
Mai bine nu ma gandesc la nimic...si asa nu ajung eu sa il vad km arata in 2200
Ce imaginatie bogata aveti... albastru? hai sa-l facem rosu galben si albastru ca sa fie romania pe tot globul
O sa arate tot asa doar ca mai n-o sa mai existe iarna si o sa fie o caldura insuportabila. daca se distruge stratu de ozone nu stiu de o sa mai fie viata da mna omenirea e desteapta banuiesc ca o sa inventeze ei ceva ca viata omeneasca sa continue inca cateva mii de ani mno domne ajuta