Lumea din jurul meu se imparte in trei categorii:
-oamenii cu care locuiesc, si, rudele care ma considera usor aroganta doar.vad in mine un pic de obraznicie si tupeu.
-oamneii care nu ma cunosc deloc dar am tangente cu ei, ii vad zilnic, si 80%din ei ma considera o infumurata de zile mari, o pretentioasa, fata care nu e niciodata multumita si mereu comenteaza, nu-i pasa ce zice x si y si nu se fereste sa zica verde-n fata ce-o deranjeaza.si asta nu suporta ei la mine
-si oamenii care reusesc sa ma vada asa cum sunt eu...delicata si sensibila si nesigura si toate defectele astea.(vreo 2-3)
Nicicum.Eu nu imi permit luxul sa imi fac o parere despre un om nici dupa ani de zile de prietenie d-apoi dupa aparente
Chiar nu îmi pasă. Unii poate că mă cred ciudată, dar la ce mă ajută să îmi pese de asta? E treaba mea cum mă văd, cum vreau să arăt şi nu mă interesează părerea celorlalţi.
Cu tentative de nebuna, puitn emo, ciudata, uneori de neinteles, cea care cand rade ca nebuna [ca sa nu planga] sau cand plange si nimeni nu stie de ce.Crizata...
Nu cred ca e nimeni care sa ma cunoasca exact cum sunt si ma doare asta. Nu prea am prieteni si de obicei, cam involuntar, ii indepartez pe toti de langa mine.
Eu cred ca pe mine persoanele ma vad nu cam bine nu stiu de ce chiar daca suntem prieteni
stardeea întreabă: