| TheCrissy1997 a întrebat:

Cum credeti ca vor fi copiii de varsta 13-14(acum) ani peste 20 de ani?( Legat la locul de munca, de viata sociala... etc.) Funda

2 răspunsuri:
| Rayyy a răspuns:

Bună,
Eu cred că meseria pe care o vor practica adolescenţii şi preadolescenţii din ziua de astăzi se află într-o strânsă legătură cu comportamentul acestora şi gândirea pe care o prezintă. Astfel, dacă sunt obişnuiţi încă de tineri să frecventeze locuri rău-famate sau să se alieze cu persoane de neîncredere, părerea mea este că mai departe, vor face aceleaşi lucruri, numai că într-un alt mod.
Pe de altă parte, dacă vorbim de persoanele cu adevărat conştiente, treaba se schimbă. Consider că acel tip de persoană are deschisă în faţă o multitudine de căi şi că are şanse măreţe.
Iar când vine vorba de statutul social, niciodată nu se ştie. Oricând poate interveni norocul sau diferite bariere în acest sens.

| Candice a răspuns:

Depinde de felul lor de a fi. E important sa inveti, pentru a culege roadele mai tarziu, dar unii copii nu inteleg asta. Sunt atrasi de violenta, obscenitate. Eu sper ca e ceva trecator. Pe la 20 de ani poate se vor maturiza. Cam tarziu. Altii sunt sclavii calculatorului. Stau inchisi cu orele si joaca fel de fel de jocuri, uita ca au o viata si uita de prieteni. Daca vrei sa ajungi ceva, iti trebuie ambitie