Mai oamenii sunt de multe tipuri. Unora s-ar putea sa li se para ceva "sexy", il pot vedea ca pe un accesoriu.Insa gandeste-te ca o sa li se para sexy acum cat esti tanara.Cand o sa imbatranesti o sa arate tot mai sters, si locul cu tatuaul o sa se "increteasca" si o sa arate ca o cicatrice murdara acel loc.
Te gandesti ca "A, pai o sa-l scot la ...ani!". Metooda de scoatere a unui tatuaj este cu laserul, este o metoda foarte costisitoare si nu tocmai "frumoasa" daca intelegi ce vreau sa spun prin frumoasa.Am auzit de persoane care dupa ce si-au scos tatuaje cu laserul li sau facut niste besici urate pe tot locul unde au avut tatuajul si sau iritat tare, unii raman cu cicatricii pe viata, arsuri.
In unele cazuri un tatuaj iti aduce beneficii( de scurta durata si nu de mare importanta) iar in altele dezavantaje destul de majore, acum depinde ce intelegi tu prin "majore". Adica s-ar putea sa nu fi acceptata la un anumit loc de munca, sa fi privita ca o fata "usoara", ca sa nu ma pronunt mai vulgar...Samd.
Oricum cert este ca pe termen lung, si intr-o oare care masura si pe termen scurt, un tatuaj iti aduce mai multe dezavantaje si te pune in tot felul de situatii care mai de care mai suparatoare intr-o mai mare masura decat iti aduce beneficii.Mai ales daca este ceva strident si la vedere.Acuma depinde si ce iti tatuezi.Ca daca iti scrii in frunte mare cu rosu "satana" oiti dai seama de reactiile altora). Dar cred ca daca ar fi ceva frumos, mic cum ar fi un fluture, o floare, sau ma rog oorice altceva de genu nu cred ca ar fi atatea "divergente".
Oricum eu nu mi-as face tatuaj!
Una la mana fiindca ma consider frumos asa cum sunt si nu am nevoie sa atrag atentia asupra mea cu un tatuaj.
Acum este alegerea ta! pup!
Cum poate să fie privită? Ca o persoană. Puneţi nişte întrebări ciudate, depinde şi de mărimea tatuajului şi de felul în care arată. Dar fata este privită cu tatuaj sau fără în funcţie de comportamentul său. Poţi să ai 100 de tatuaje dacă tu te comporţi ok. De ce te-ar considera cineva neserioasă? Sau de ce te-ar desconsidera? Astea sunt mentalităţi prosteşti. Dacă vrei să-ţi faci fă-ţi!
Depinde de tatuaj. daca ai un cap de mort pe brat ce vrei? dar daca este ceva finut nu are nimica
Nu. Mie chiar imi plac. Nu pare o fata neserioasa pentru ca acum cred ca asa e moda, sa ai tatuaj. Pa. Si nu trebuie sa te iei dupa altii, daca tie asa iti place nu trebuie sa asculti de altii. PA
Eu nu cred asta.de ex mie imi plac mult fetele cu tatuaje. dar nu exagerat de multe...eu le consider curajoase si eu o sa`mi fac vara asta.
anonim_4396 întreabă: