Hei
intre bunicii mei sunt 10 ani diferenta, asa ca nu mai zic nimic
nue nicio problme, nu conteaza varsta, conteaza intensitatea cu care iubesti, iar iubirea sa fie din ambele parti, si mai ales sa existe incredere, respect si recunostinta.
Sper ca ti'am fost de folos, funda?:*
Pai o fata de 13-14 ani nu cred ca prea merge cu un baiat de 21 de ani de si se cam intampla...des... Ar fi bine sa fie o relatie foarte stransa nu care cumva un partener sa vrea ceva de la celalalt.
Buna
Este o diferenta mare dar daca ei se iubesc, se simt bine impreuna si sunt amandoi maturi nu vad nici o problema.
Sunt oameni casatoritzi si diferenta este si de 10 ani intre cei doi dar ei se iubesc si nu au lasat ca varsta sa se puna intre ei doi.
Sper ca te am ajutat:*:*:*:*
Depinde...daca unul are 13 si celalalt 20 atunci da dar daca sunt amandoi maturi nicio proeblema atata timp cat se iubesc
Depinde...nu mi se pare deloc ciudata diferenta aceasta in cazul in care ambii parteneri au peste 30 de ani.
Insa daca un partener are 14 ani si celalalt are 22 de ani, nu sunt de acord. O persoana vede viata intr-un fel la 14 ani, iar la 22 de ani isi doreste altceva.
Bună.
Nu este ceva ieșit din comun diferența aceasta de vârstă, înțelegere și armonie să fie cât cuprinde!
Pa, pa.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
curiosgirl întreabă: