Pai...asta cam inseamna ca ii este rusine cu tine. fara suparare dar mie asta imi da de inteles. Daca tu simti si crezi ca este o prietena buna probabil ca este.Eu nu am nici un prieten adevarat . Deci bafta!
Prietenie 100% adevarata nu prea exista.Invit-o tu undeva si daca nu vrea si tot asa nu te impiedica nimeni sa-ti faci alte prietene
Daca nu te cheama, exista doua variante : Ori ii e rusine cu tine si prefera sa fiti prietene doar.intre voi, fara sa stie prea multa lume. Ori doar sunteti prietene "ocazionale" azi da maine nu.
Mda...prietenia nu consta in mersul la picnic sau la alte ocazii. Consta in incredere, sinceritate, respect, elementele de baza ale unei prietenii adevarate, puse ca pe un monument sacru. Sunt sigura ca prietenie adevarata nu exista, toti suntem pacatosi, cu totii pacatuim intr-un fel, gafe scapate, vorbe aiurea spuse la necaz sau invidie, sunt multe. Prietena ta adevarata, esti tu. Oamenii se imprietenesc, pentru ca este firesc, traim intr-o societate, uniti. Nu putem sa nu avem prieteni. Cineva, totusi, ne este intr-adevar prieten, si poate ii este mila de noi.
Totusi, daca zici ca e prietenie adevarata, ia in calcul si celelalte lucruri care le-a facut pentru tine. Intr-un fel, ai si tu dreptate. Nu prea e frumos din partea ei sa nu iti ofere invitatie la evenimente de-astea. Dar acum, fiecare cu educatia lui si temperamentul lui.
Paste fericit!
Pai aici ar fi mai multe solutii: 1. Ori nu ii place felul tau de a purta.
2.Ori are alte treburi si n-are timp. 3. Ori nu ii place mireasma ta (scuze daca te jignesc). 4.Ori vrea sa-ti i-a ceva foarte important. 5. Ori este geloasa. Si etc. Gandeste-te si tu la lucrurile pe care ti le-am scris si gaseste o solutie.
Si voua de asemenea un paste fericit. Cu aceasta prietena avem comun doar 9 ani de scoala, m-a ajutat un timp cu un baiat, dar asa nu prea cu mine.Chiar si la discoteca daca pleaca nu-mi zice
Las-o balta.Din ce-mi explici tu eu nu cred ca sunteti "prietene" ci doar cunostinte.Gaseste-ti alte prietene
justHISgirl întreabă: