| alina_4026 a întrebat:

Cum credeti la ce virsta este normal ca o domnisoara sa faca dragoste?

6 răspunsuri:
| Zâmbărici a răspuns:

Cand e ea pregatita si psihic si fizic...
Punct!

bye bye

| andreea7520 a răspuns:

Fiecare cu viaţa lui! De ce să ne băgam în viaţa altora? De exemplu dacă cineva face sex la 14 ani, ce trebuie să fie aşa criticat? Daia avem o viaţă intimă, personală, fiecare când vrea, când simte nevoia, când e pregătit happy Nu mi se pare normal să-ţi plănuieşti că peste 3 ani şi 25 de zile + 45 de minute şi 17 secunde o s`o faci laughinge aiurea, vârsta potrivită potrivită mi se pare 16-17 ani! happyDar în final, fiecare o face când vrea, nu când spun alţiibatting eyelashes

| jessyka_9063 a răspuns:

18, 19 eu stiu?

| DerHimmelSollWarten a răspuns:

Sincer, eu una m-am maritat virgina.Am crezut pana in ultima clipa ca este perfect ceea ce cred eu, ca Dumnezeu vede fapta mea si ma va rasplati. A fost cea mai mare greseala(spun asta in cazul meu!)pentru ca omul ala voia cu totul altceva.In fine! Nu cred ca e o varsta fixa dar oricum, dupa 18 ani.Eu am 24 de ani, nu sunt chiar asa "de moda veche" dar nu mi se pare normal ca o fata sa isi inceapa viata sexuala mai devreme.Se pot ivi probleme, stiu eu, de sanatate, sau poate e nevoie de contraceptive... Dar principala problema e imaturitatea.Nu spun acum ca gata, la 18 ani si o zi te culci cu primul, ca doar deh, ai 18 ani, ce mai conteaza...Nu,trebuie sa se "coaca" un pic creierusul, ca la 15-16 ani toti ti se par cu bune intentii, toti baietii te invita acasa la ei"sa ne uitam la un film" sau "vreau sa petrec ceva mai mult timp cu tine, sa fim singuri". Si hop! se intampla.Nu-l reclami nicaieri ca te vor judeca toti ca tu ai fost de bunavoie acolo si uite asa ti-ai distrus tineretea.Pentru ce? Bine, asta e un caz.In mod normal, fiecare domnisorica trebuie sa "simta" cand a sosit momentul, ca aici doar ne dam cu parerea. Dar atentie,"simtiti" intai cu creierusul si apoi cu inima, ca inima e inselatoare!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cand iubeste.nu cand o mananca.doar cand iubeste si este iubita.si cand e sigura ca asa este intr-adevar.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai...eu sunt la un liceu...si toti o faclaughing adica mai sunt 1-2-3 care sunt mai retrasi dar deja din a 9-a, generatile se schimbatongue.

Întrebări similare