Asta depinde numai şi numai de el. De ceea ce simte şi crede că e mai bine. Nu putem generaliza în chestii de genul. Fosta trebuie doar să aştepte, să-i dea timpul de care are nevoie. Dacă nu va mai fi nimic, ea va şti asta (sigur el îi zice după o săptămână - două).
Daca el (baiatul) o iubea cu adevarat ...si daca baiatul stie sa iubeasca Daa cu siguranta!
Nu. De obicei cand baietii spun ca au nevoie de un timp in care sa fie singuri, sa se gandeasca la relatie, s-au plictisit de fapt de relatie dar nu ii pot spune astea fetei pentru ca nu vrea sa o raneasca.Si mai ales daca e vorba de adolescenti nu e iubire adevarata chiar daca toti adolescentii la acel timp cred asta si atunci baiatu daca nu mai vede fata respectiva o uita. Bafta
Nu cred deoarece nu exista pauza intr-o relatie, pauza intr-o relatie inseamna despartire/divort nu doar hai ca ne despartim apoi ne impacam la loc... pai ori ne iubim ori nu ne mai iubim parerea mea
Poate ca da sau poate ca nu din cate cred eu asta este un mod de ati da papuci...asa fac cu toti sau majoritatea care spun ca au nevoie de un timp ''singur''pa toate cele bune