anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum cuceresc baiatulpe care il plac? mor dupa el...cand il vad simt ca nu mai pot respira...

6 răspunsuri:
mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Incearca mai intai sa fi prietena lui, iar apoi... poate cine stie te place si el.big grin
SUCCES!

Bula
| Bula a răspuns:

Afla-i obiceiurile, hobby-urile si...incepe o conversatie "neinteresata" cu el despre subiectele lui preferate...

| miry a răspuns:

Buna eu zic sa vb cu el iar daca e de acord sa fiti impreuna resrul vine de la sine

| alina_8976 a răspuns:

Da. cea mai buna solutie e sa ii afli hobbyurile.am observat ca niciun baiat nu poate refuza o discutie despre fotbal, sau... chestiile care le plac lor. desigur. nu toate, pentru ca atunci te vor privi doar ca pe o amica.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

De obicei baiatul pe care il placi nu te place si asa ca poti face tot ce vrei tu... ori te vei da in spectacol degeaba, ori te va remarca doar atat!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca il cunosti si te cunoaste cu ata mai bine ai putea sa faci tu primul pas insa dac nu te cunoaste ai putea sa te apropii de prietenii lui surorile prietenele asa ai putea afla gusturile, hobby-urile.ai putea sa le dai de inteles acelor prietenifratii etc ca tie iti place de el esti crush rau, din cate cunosc eu toti care promit nu se tin de cuvant si sigur o sa se duca sa-i raporteze si daca u arati bine[la corp] baietii in primul rand acolo uitandu-se prima data, sigur o sa se apropie el de tine, asa numai esti obligata sa fci tu primul pas ca il va face el