| CravataAlbastra a întrebat:

Cum cuceresti un băiat pe facebook? Răspunsuri serioase si concrete care ajuta.

13 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

Simplu! Te bagi in seama de vreo 3-4 ori iar apoi va continua el iar daca o va face atunci continua sa te faci interesata de el altfel totul se va pierde...
Dupa ce te-ai bagat in seama la el de 3-4 ori si nu face nimic atunci sa stii ca te-a observat dar nu prea il interesezi, dar daca totusi il vrei va trebui sa umbli ceva timp dupa el pana va ceda la urma urmei, asa sunt toti happy

| Doub a răspuns:

Băăi, el să te cucerească pe tine, nu tu pe el, dăăăh.

Oricum, dacă chiar îţi doreşti să faci tu asta, vorbeşte cu el.

| R0R0 a răspuns:

Depinde.
Trebuie sa fii tu insuti si sa ii starnesti interesul prin modul tau de gandire si, mai ales de exprimare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Îi dai like la toate pozele, inclusiv aia de copertă.
Dar înainte de toate să-i dai şi cerere.
Dacă are pozele publice şi prieteni mulţi, nu-i bun.

În general, oamenii interesanţi nu au sau nu stau pe facebook. Ori nu postează mai deloc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O "inteligenta" ma sfatuia asa, zilele trecute:
Redau cuvant cu cuvant:

"Simplu te lasi de facebook! Numai intri deloc. Stergi contul!"

Hihi, tu ma sfatuiai asa? Acum, te sfatuiesc eu: sterge-ti contul! rolling on the floor

| CravataAlbastra explică (pentru anonim_4396):

Nu e acelasi lucru! Eu folosesc facebook-ul pentru a tine legatura cu persoane importante ce le gasesc doar pe fb. Nu stau pe fb pentru postari de tot felul sau pentru like-uri.

| anonim_4396 a răspuns (pentru CravataAlbastra):

Stiu, nu te agita, tu stai pe facebook pentru lucruri serioase, nu ca mine. Unicul tau scop e de a AGATA baietii! rolling on the floor
Esti urata. Nu se va uita nimeni la tine!

| CravataAlbastra explică (pentru anonim_4396):

Nu inteleg de ce vorbesti aiurea, fara cunoatinta de cauză. Mai cultivate si tu si apoi stai pe TPU sa ne arati noua ce,, lucruri,, ai invatat.

| anonim_4396 a răspuns (pentru CravataAlbastra):

TU: " Mai cultivate si tu "
EU "Cultivato!"

Răspuns utilizator avertizat
| Iuliana2018 a răspuns:

Pai trebuie sa fii tu insuti, deoarece nu e suficient doar sa il cuceresti ca sa il tii langa tine.
Doar nu te gandi prea mult la ce sa faci si sa zici ....simte!

| g00dmorning a răspuns:

Nu este indicat sa cuceresti pe cineva pe facebook. Cine stie cine este sau cu ce se ocupa? Dar daca il cunosti sauvrei neaparat sa il impresionezi, fa-l sa rada, sa se simta bine cand vorbeste cu tine, sa-l faci sa aiba incredere in tine.