Simplu! Te bagi in seama de vreo 3-4 ori iar apoi va continua el iar daca o va face atunci continua sa te faci interesata de el altfel totul se va pierde...
Dupa ce te-ai bagat in seama la el de 3-4 ori si nu face nimic atunci sa stii ca te-a observat dar nu prea il interesezi, dar daca totusi il vrei va trebui sa umbli ceva timp dupa el pana va ceda la urma urmei, asa sunt toti
Băăi, el să te cucerească pe tine, nu tu pe el, dăăăh.
Oricum, dacă chiar îţi doreşti să faci tu asta, vorbeşte cu el.
Depinde.
Trebuie sa fii tu insuti si sa ii starnesti interesul prin modul tau de gandire si, mai ales de exprimare.
O "inteligenta" ma sfatuia asa, zilele trecute:
Redau cuvant cu cuvant:
"Simplu te lasi de facebook! Numai intri deloc. Stergi contul!"
Hihi, tu ma sfatuiai asa? Acum, te sfatuiesc eu: sterge-ti contul!
Nu e acelasi lucru! Eu folosesc facebook-ul pentru a tine legatura cu persoane importante ce le gasesc doar pe fb. Nu stau pe fb pentru postari de tot felul sau pentru like-uri.
Stiu, nu te agita, tu stai pe facebook pentru lucruri serioase, nu ca mine. Unicul tau scop e de a AGATA baietii!
Esti urata. Nu se va uita nimeni la tine!
Nu inteleg de ce vorbesti aiurea, fara cunoatinta de cauză. Mai cultivate si tu si apoi stai pe TPU sa ne arati noua ce,, lucruri,, ai invatat.
TU: " Mai cultivate si tu "
EU "Cultivato!"
Pai trebuie sa fii tu insuti, deoarece nu e suficient doar sa il cuceresti ca sa il tii langa tine.
Doar nu te gandi prea mult la ce sa faci si sa zici ....simte!
Nu este indicat sa cuceresti pe cineva pe facebook. Cine stie cine este sau cu ce se ocupa? Dar daca il cunosti sauvrei neaparat sa il impresionezi, fa-l sa rada, sa se simta bine cand vorbeste cu tine, sa-l faci sa aiba incredere in tine.
anonim_4396 întreabă:
Marius339 întreabă: