Sti ceva intrebarea asta a fost pentru cine stie sa raspunda.si asta nu este o intrebare stupida ca ale tale daca nu stie fata ce vrei?
SI totusi n-ai raspuns nici tu, dar ti-ai rezervat timp sa te ratoiesti la mine.
Cred ca ma confunzi draguta, in toata istoria mea foarte scurta pe TPU n-am pus nici-o intrebare. Fie ea stupida sau inteligenta.
Vreau ca pe lumea asta sa fie o proasta in minus care sa dea massuri cretine. D-asta as prefera sa ramana ignoranta.
Ia nu este deloc proasta, si massurile nu sunt cretine.bine ca nu ai pus vreo intrebare ca sigur era foarte stupida.da nu am raspuns pentru ca am raspuns la raspunsul tau stupid.
"Ia" poate ca nu dar incep sa am banuieli fata de tine.
Tu sigur nu esti crestina? Ar trebui sa fii, esti dotata cu tot ce-ti trebuie, mai ales aroganta prosteasca.
Evident, este un proces extrem de complicat sa dai un mass si nu-ti mai puteai rapi cateva secunde ca sa-i explici si cum, erai prea absorbita de sentimentul ala de istetime falsa care te domina.
Nu,nu sunt crestina sunt atee, urasc crestini si tot ce are legatura cu ei.si nu i-am spus cum sa dea mass la toti oamenii din lista ei pentru ca nu stiu, eu dau la fiecare pe randsi nu a zis nimeni ca sunt mai desteapta ca cineva, doar ca stiu cum ma simt eu cand imi raspunde cineva la o intrebare exact asa cum ai raspuns tu.
Si ai vazut cumva ca ti-am zis eu ca esti prost? tu de ce ma jignesti frate?
Bravezi dar tot te vei intoarce tu cu fata plangand la Dumnezeu cand vei da de greu.
Cum nu ti-a zis nimeni pana acum ca ai fi mai desteapta? Vai dar inseamna ca n-ai dat niciodata de oameni mincinosi. Esti o norocoasa.
Te rog, spune-mi cum te face sa te simti cand primesti asemenea mesaje, eu sunt o fiinta tare empatica si am un suflet mare, poate ca te pot ajuta cu ceva.
Nu te-am jignit fratele meu alb, am zis doar ca am niste banuieli.
Da fiinta foarte...si nu o sa ma intorc niciodata la dumnezeu pentru ca eu sunt atee de mica, niciodata nu am crezut in el. daca nu am crezut atatia ani de ce as crede acum? banuielile tale tinele pentru tine.
Foarte empatica, dupa cum am spus.
Dar e pacat ma sa nu crezi, ai fi o crestina excelenta, serios, vad in tine ceva special, ceva ce ar servi bine Bisericii Domnului nostru Iisus Hristos.
Inca nu mi-ai zis cum te simti cand primesti asemenea mesaje.
Ce nu intelegi? nu vreau sa fiu crestina, daca vrei sa devit tu nu inseamna ca vreau si alti.si nu sunt empatica
Ma eu nu inteleg cum poti sa ai pretentii de fiinta bipeda inteligenta cand te exprimi ca o primata.
Banuielile mi-au fost confirmate, de aceea iti si recomand crestinismul. Vei avea multe momente grele in viata cand mintea nu te va ajuta cu nimic pentru ca nu poate, dar poate ca speranta si credinta in Dumnezeu iti vor fi utile.
Sti ceva cred ca tiam spus de 4 ori acelasi lucru si nu ai inteles asa ca incheiem discutia aici.nu cred ca am mai vazut pe cineva sa ii zica omul ca nu vrea si el... daca nu vreau ce problema ai tu? ma exprim cum vreau eu si nu ma intereseaza banuelile tale.
Ma dar tu esti atat de toanta ca nici nu se merita trolluiala mea, e mult prea subtil pentru mintea ta fragila.
Cum spui tu, am incetat sa ascult prostii de cand am devenit atee.
Te rog eu mult nu te mai numi atee ca faci comunitatea de ras. Fii crestina ca in bancul ala si lasa sa moara mai bine unul d-al lor, e cel mai bun lucru care-l poti face pentru noi.
Ce problema ai tu ca sunt eu atee? tu ce esti pendicostal, ca ai inceput sa semni cu marele monstru de spagete.
Pai problema mea e ca tu nu esti atee esti doar prostuta, probabil te autonumesti atee pentru ca e cool in cercurile tale de fetite prostute.
Hai sa-ti explic mai pentru prosti asa, ca sa nu pleci cu impresii gresite si frustrari.
Eu sunt agnostic, nu penticostal nu crestin nu musulman.
Tu esti prostuta asa ca-mi place sa te iau la perpules.
Cand zici ca esti atee ma apuca durerea de cap, asta din cauza ca ma astept ca ateii sa fie ceva mai rasariti. Conceptie ce va trebui in mod evident sa schimb la mine caci esti atat de toanta ca-ti curg bale din gura.
Ford întreabă: