Prietene, probabil ca tu nu frecventezi internetul, sau ai o varsta la care inca nu esti capabil sa intelegi unele chestii. Sfatul meu este sa mai iesi din Romania, poate asa vei afla ca sunt zeci de cazu in care i-a spart casa dupa datele de pe facebook. No offence dar, mai bine taceai.
Dusmani pe facebook? straini? a?
de ce iti imaginezi ca viata ta o reprezinta facebook-ul? dusmanii patrund in pagina ta, si-ti lasa tot felul de comenturi aiurea, tu te superi plangi, intrii in depresii, (viata ta nu mai are rost.)? si strainii nu pot face altceva decat sa-ti violeze contul cu aparitia lor misterioasa, eventual lasadu-ti tot felul de coment.uri, like-uri, sau dislike-uri.
daca stau bine si ma gandesc..nu stiu cum de unii au un asemenea curaj..nici eu care nu am cont nu as putea face asa ceva. uluitor...
Asa si? Ce poate sa le faca? dusmani/straini? ce poate sa le faca? atata timp cat nu au acces la id/pass, nu au ce sa faca.
A? ca downloadeaza pozele le modifica cu ps, si se dau smecheri? Asta e partea a 2a.
Buna lovely, majoritatea utilizatorilor de facebook nu se gandesc ca pedofililor/hotilor le sunt necesare doar cateva informatii despre tine ca sa te gaseasca sau sa-ti dea lovitura si sa intre in casa. Sper ca ti-am fost de ajutor, funda te rog.
Nu esti in filme ma. Ce lovitura si sa intre in casa o sa dea cine? omg
Straini sunt si pe strada si in bloc cu tine, asta inseamna ca or sa-ti dea cu ceva in cap sau sa-ti sparga casa? Auzi mai vrei si funda
Cand am spus lovitura nu ma refeream ca iti da in cap, ma refeream ca o sa-ti dea "lovitura" la casa.
Stiu ca nu te-ai referit ad literam dar nici eu.Nu-ti pune adresa pe facebook si ai scapat de orice griji.
Sa mai ies din Romania, corect. In Romania nu se intampla astfel de lucruri, aici nu avem hackeri adevarati.
Probabil te referi la crackeri, nu hackeri.Nu avem? Dar tinkode si celalalt care sunt singuri din lume care au reusit sa sparga serverele de la NASA si PENTAGON?
Prietene, probabil ca tu nu frecventezi internetul, sau ai o varsta la care inca nu esti capabil sa intelegi unele chestii. Sfatul meu este sa mai iesi din Romania, poate asa vei afla ca sunt zeci de cazu in care i-a spart casa dupa datele de pe facebook. No offence dar, mai bine taceai.
Ce pot sa faca acesti dusmani? Ca doar nu postezi chiar toate informatiile private gen adresa sau nr de telefon.Si daca o faci seteaza pe privat sau doar pentru prieteni.Straini sunt si pe strada si in bloc cu tine, asta inseamna ca or sa-ti dea cu ceva in cap sau sa-ti sparga casa?
Degeaba ai profil privat, daca ai p**da pubilca , daca nu esti prieten cu persoana respectiva, nu poate sa comenteze, decat sa dea like, nu exista nici un pericol