anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum de o place cineva pe Antonia?

Răspuns Câştigător
| darrio2007 a răspuns:

Nici pe Antonia nu o placi?

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Trebuie să recunosc că e o femeie foarte frumoasă. Dar ca și voce, e mediocră. Mulți o prețuiesc pentru aspect, dar și pentru melodiile seci și comerciale. Prostime-i multă, se incită cu 2-3 versuri repetate-n toată melodia, iar tema este în sufletul tuturor „baby iubestema, aprindema, de ce mai parasit baby, vinonapoi" și ceva de genul ăsta.

Nu prea mi se pare meritul ei, mai ales că face și gesturi de pitzi, cum a fost colaborarea cu tipul ăla care i-a incitat pe mulți negativ. Iar ea, vine apoi și zice „nu îmi pasă de părerea voastră, fraierilor!". Cum să nu îi pese din moment ce fanii ei îi alimentează imaginea? Cât de ipocrit să fii să minți?

| 1aprilie a răspuns:

Mulţi o plac doar pentru aspectul fizic.In rest...

| MegaProXtreMm a răspuns:

Te oftici ca are admiratori, a, a, a? laughing p.s: glumesc.Nici eu nu stiu thinking adica e frumoasa dar...laughing

| Neagu_Fanica_1980 a răspuns:

Uite-asa; ca da din fund.

| Azµre a răspuns:

Eu nu o plac, mi se pare o nesuferită și o falsă!

| Mădă0611 a răspuns:

E frumoasa, dar scarboasa >:) http://www.libertatea.ro/......34182.html

| Less_Ray_1990 a răspuns:

Pentru toti idioti tinetiva gura cine sunteti voi sa comentati la adresa ei ma o cunoasteti macar cand o sa o cunoasteti atunci sa vorbiti atrage fani findca nu este o prefacuta ca toate panaramele din shobizz si pentru muzica sa foarte buna dar prosti dau coment fara sa aiba habar ce vorbesc

Întrebări similare