| dragutza a întrebat:

Cum definiti tristetea, ce intelegeti pin ea,?

7 răspunsuri:
| georgiana a răspuns:

Momente in care nu am chef de nimic si de nimeni, imi vine sa plang si devin melancolica...

| Elly4all a răspuns:

O stare de nimic, cand iti bati capul cu toti prosti si te gandesti ca mai bine ai murii si ca esti un nimic pe lume adu'ti aminte ca cineva acolo va fi mereu pentru tine, iti va schimba viata si te va face din nou fericita, in ciuda tuturor rautatilor pe care toti le spun despre tine.Am trecut si eu prin asta am simtit si ina mai am rani adanci de la acele insulte si vorbe rele pe care unii le pot spune despre tine, asa se intampla cand incerci sa fi bun si sa dai ajutor, cineva te impinge pe la spate si te arunca in tristete, chiar cei la care ti si care crezi ca'ti sunt prieteni te abandoneaza si participa la starea ta de suparare, avand un rol nespus de important la distrugerea increderii in sinea proprie, daca esti suparata asculta'mi sfatul si incearca sa astupii ranile ce ti s'au provocat, ele vor trece iar tu vei fi din nou fericita, asta voi face si eu.

| vykkusor a răspuns:

Unul din cele mai dureroase si apasatoare sentimente...
O durere infinita...in care incerci sa te regasesti si nu poti...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Una din multele stari pe care le traieste omul, exista intotdeauna un motiv, draguta daca este pentru scoala, eu nu stiu, s-au suspendat conturi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asaaa ca pe ceva nedorit de nimeni...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Neimplinirea aspiratiei spre fericire. Un sentiment normal, o forma de indispozitie.

| skate20 a răspuns:

Fa fii deprimat sa nu orbesti cu nimeni sau...marog eu asa fac daca ma deranjeaza cineva...