O relatie fara gelozie este o relatie monotona, o relatie care nu se bazeaza pe o iubire reciproca.Intr-o relatie nu este bine sa nu existe gelozie dar nu este bine nici ca gelozia sa fie prea mare pana la obsesie(asta deja aduce cuplu la despartire deoarece gelozia pana la obsesie duce la neincredere din partea unuia din parteneri sau amandurora). Deci intre-un cuvant este bine sa fii gelos in conditiile moderate, iar o relatie fara gelozie este o relatie seaca.Bafta!
Ba da' chiar este ceva de descris? E ca si cand ai descrie o relatie "normala" decat ca scoti gelozia...
Multi ar numi-o ideala. Relatia perfecta.
Eu cred ca o doza de gelozie sanatoasa trebuie sa fie in orice relatie. Daca iubesti pe cineva nu prea iti convine sa simti ca se uita dupa altii sau altele sau sa vezi semne care te-ar face sa crezi ca te inseala.
Dupa mine, daca nu esti putin gelos inseamna ca nu-ti pasa cu adevarat.
Cum iti manifesti gelozia e altceva si mai ales daca treci de un prag al bunului simt. A fi gelos nu inseamna sa ti persoana de langa tine legata cu un lant si cu ochelari de cal pe strada. Nu e chiar atat de rau daca admira si alte persoane atat timp cat te iubeste doar pe tine.
O relatie care face bine si nu rau.
O relatie de maxima relaxare in care fiecare e liber sa isi traiasca viata asa cum crede DOAR EL de cuvinta iar atunci cand atractia dispare, fie si unilateral, acest lucru este inteles ca intre oameni mari.
Multa dragoste!
O relatie fara gelozie pentru mine inseamna o relatie reusita bazata pe incredere
si respect o iubire sincera
Da,asa e. ai dreptate multumesc
Cred ca ar fi o relatie perfecta.Asa cele mai multe relatii ar rezista mult timp.
misauratcuviata întreabă: