Nu. trebuie sa fii propus de ceilalti si mai mult decizia e a RALUCAI cred. dar oricum parerea mea e ca sa fii mindra ca poti raspunde la intrebari si sa fii apreciata de ceilalti Nu e suficient?, avantaje financiare din cite stiu eu nu sunt si apoi iti faci multi prieteni si afli o gramada de lucruri. probleme., povesti etc etc cu care se confrunta fiecare dintre noi. DACA suntem o familie atunci e ok
Chiar nu sunteti ateni la site? Ca sa devii expert TPU trebuie sa ai si un numar mare de puncte si fundite dar trebuie sa scrii si corect (adica fara "mersi", "npk", etc.), trebuie sa dai si raspunsuri inteligente nu sa scrii prostii, mai trebuie sa scrii cu; itera maqre la inceputul fiecarei propozitii iar cei care in raspunsuri scriu "fundita" sau din astea sunt imediat descalificati. Mult succes :*
Expert TPU nu devii la un anumit număr de funde sau de puncte. Într-adevăr trebuie să ai câteva sute de răspunsuri, dar răspunsurile să fie inteligente, fără greșeli de gramatică sau de exprimare. Nu trebuie să te implici în conflicte pe site și să ajuți userii în fiecare zi. Raluca (administratorul TPU) decide cine va deveni expert. Uită-te la punctajul celorlaltor experți și vezi că numărul de funde variază. Pupici, pa!
Bună.
Şi la ce te ajută?
Activitatea pe site, inteligenţa şi folosinţa răspunsurilor date, respect faţă de ceilalţi utilizatori fără instigare la persoană, discriminare, injurii, etc., numărul de fundiţe (nu este un număr exact) şi obligatoriu respectarea politicii site-ului. La toate astea se fac propuneri şi hotărârea întemeiată aparţin adminilor acestui site.
Fundiţele sunt drept mulţumirea persoanelor care apreciază cel mai mult răuspunsurile date de tine în comparaţie cu celelalte răspunsuri!
Pa, pa.
Trebuia sa ai 200 de funda ca sa fii declarat "expert TPU". Cu toate acestea, chiar nu stiu cu ce te incalzeste la propriu. Cred ca am zis de foarte multe ori, ca scopul TPU e acela de a ajuta si de a fi ajutat. Consider ca targetul de 200 de funda e realizat cu scopul de a atrage mai multi useri, caci sunt unii care raspund doar pentru acele funda.
[Yana]
anonim_4396 întreabă: