Gandeste-te ca daca nu faci tu ceva pentru tine, nimeni n-o va face. ține la tine si sustine-te cum ai ti-ai sustine prietena/ul ta/tau cel mi bun. fii sincer si clar cu ce vrei si gandeste-te cat de importate sunt telurile alea, daca chiar sunt importante vei face tot posibilul sa le atingi si automat vei deveni mai curajos si tupeist. timiditatea aia cred ca e o frica, incearca sa treci peste ea, cu pasi mici am vazut recent o postare care zicea "fa un lucru inconfortabil in fiecare zi" poti sa incepi sa vorbesti in fata oglizii sau sa vorbesti singur prin camera, cred ca ajuta )
Și eu sunt timid/a. Știi ce fac eu când trebuie sa merg la o petrecere și nu vreau sa stau într un colt toată seara? Beau puțin puțin prin curaj.Dar nu te sfătuiesc asa ceva, dacă nu vrei sa exagerezi și sa ajungi pe podea crezând ca treci prin pământ ")
Încearcă sa îți impui curajul. Când vorbești cu cineva amintește ti ca vrei sa fii tupeist si curajos, încearcă sa te relaxezi și sa te imaginez o persoana câte ar avea curaj sa alerge prin oraș în chiloți)) (nu te sfătuiesc) Hai o seara faina!?