| ionutzzz7878 a întrebat:

Cum dumnezeu sa scap de gelozie?
deci nu suport ca iubita mea sa mearga nici 1 minut pe jos ca se uita unu sau poate se baga in seama
stiu ca nu e bine si o voi pierde daca ma mai comport asa dar simt ca innebunescsad
ce sa fac?

5 răspunsuri:
| gHelena a răspuns:

Gelozia este unul dintre lucrurile care distruge cele mai multe relatii. Ar trebui sa ai mai multa incredere in prietena ta, deoarece faptul ca baietii mai arunca un ochi dupa ea nu are nici o relevanta in contextul relatiei voastre. Dimpotriva, ar trebui sa te bucuri ca ai o prietena asa frumoasa. Nu o sufoca cu aceasta gelozie, deoarece iti vei da seama ca gresesti abia cand ea nu va mai suporta comportamentul tau si o vei pierde. Ai grija de tine.

| Smurf a răspuns:

Gelozia este o boala cam grava, fara rezolvare prea simpla. Spun asta pentru ca si eu sufar de ea si incerc sa nu ii arat prietenului meu, sa nu par penibila. Pur si simplu nu suport cand se uita la vreun clip in care apar fete sexi.Nu ai ce sa faci, decat sa incerci pe cat posibil sa nu ii arati asta. Iar cu timpul, cand vei avea foarte mare incredere in ea, cand iti va intra in cap ideea ca nu se intampla nimic daca cineva doar se uita la ea, te vei mai linisti.Rabdare.

Stefan
| Stefan a răspuns:

Priveste in jurul tau si convigete ca relatia intre prieteni se bazeaza pe incredere, toleranta si bucuria de a fi impreuna cu persoana iubita. Gelozia este o modalitate de a exercita controlul intr-o relatie, inseamna lipsa de incredere fata de partenera este o boale care gistruge orice, te distruge pe tine in primul rand pentru ca nimeni nu rezista acestui fenomen.

| alexaaa a răspuns:

Buna! stiu ca poate fii greu atunci cand iti imaginezi pers iubita cu altcineva, si e normal sa fii gelos. dar sa fii prea gelos si ff posesiv...nu e asa de bine.macar constientizezi lucrul asta si e bine. faptul ca prietena ta iese la o plimbare cu fetele, sau sa mearga "pe jos", nu inseamna ca te inseala.incearca sa te controlezi.sun-o,vb cu ea.nu te va insela, doar este iubita ta, nuwinking? trebuie sa ai incredere in ea. ea, vazand lucrul acesta, sg va aprecia efortul tau de a nu mai fi asa de gelos. dar daca vei continua sa o controlezi la fiecare secunda, sg dupa un timp o vei pierde.bafta!

| masly a răspuns:

Stiu cum e cu gelozia, ca si pretenul meu era ff gelos. deja nu il mai suportam ma stresa zi de zi acum e mai bine a inceput sa se schimbe am avut rabdare cu el 1 an jumate. deja ajunsesem sa sufar ca nervi. si am vrut sa pun capat relatiei. In momentul cand o vazut ca totul se sfarseste a inceput sa se schimbe. D eokamdata e bine sa vedem cat o sa tinetongue