In weekend fac curat, in timpul saptamanii, de, sunt la scoala si imi fac doar patul si deschid geamul.Mama zice ca sunt cam lenesa, dar in fine, pentru mine este mai important sa invat bine, dar mama zice sa trebuie sa stiu sa fac din toate cate ceva.
Pai...eu fac doar patul si deschid geamul. ca dupa vine mama si tata si se uita.si ma cearta.eu nu fac nimic si dupa incep amandoi.si dupa ce vin de la scoala totul e liniste, pace si curat:d
Pai la mine in camera fac curat mai rarpentru ca vine mama sa-mi "viziteze"camera in timp ce sunt la scoala si face ea curat.Nu se poate abtine si nici nu ma supar
Cred ca mai buna era intrebarea CUm Pastrez Curatenia. nu am dreptate? normal ca mai trebuie sa faci si curat dar principalul obiectiv este sa patrezi curatenia si sa te simpti bine in propria camera.
Pai la mine vine mama si face curat pana vin eu de la scoala camera mea e curata.:d eu doar in weekend fac curat cand sunt acasaa:d. dar nu ma supar cand imi face ea curatenie
1. te ocupi de dulapuri, cu carti, de haine etc ( le pui carte cu carte, caiet cu caiet, iti ascutesti creioane . In dulapul cu haine iti pui tricou cu tricou, etc)
2. strangi lucurile de pe jos si le pui la locul lor
4. incepi sa stergi praful, in mare
5. aspiri covorul apoi dai cu solutie si iarasi il aspiri, il incovai si stergi pe jos
6. cand s-a uscat pe jos, stergi praful pe care l-a facut aspiratorul si incepi sa stergi tot ce e sticla (geamurile, tv-ul(ecranul), etc)
7. pui covorul pe jos, inchizi geamul si dai cu odorizant
cam asa fac eu cand imi fac curatenie . De obicei imi face mami cand nu sunt acasa, dar se aduna iarasi dezordinea si iarasi incep sa fac... exact asa sunt eu ...adica si mie imi e greu cand incep si in timp ce fac dar asta e urasc treburile migaloase, gen pus in ordine (culori, marime, tip) dar ma descurc eu cumva