Paih faci in plus latina
asta am auzit, nu am trait pe pielea mea
si eu trec tot a-8 a
cine stie poate intra 9 ne intalnim la liceu
pupici
xoxoo, mary
Pai grea. faci latina care e super aiurea si te plictisesti...in rest trebuie sa ai grija la toate materiile sa nu te trez ca ai intrat intr-un liceu nasol invatat mult invatat ca la orice scoala orice clasa
Nu e deloc grea...si eu acum am terminat a 8a. faci in plus latina... dar nu e grea ci mai mult plictisitoare. mie cls a8a mi s-a parut cel mai bun an gimnazial...eram tot timpul pusi pe sotii cu colegii doar k la sfarsit nea parut tare rau k a trebuit sa ne despartim.bafta la scoala!
Daca esti atenta din prima, latina ti se va parea foarte usoara, sa pici si cu un profesor care sa te invete, ca eu am avut o profa si tot ce facea era sa urle la noi. Restul materiilor au fost cam grele, mai ales matematica! Of. cat am urat`o Oricum daca-ti pui capul la contributie un pic anul asta si nu chiulesti ca toti "smecherii" o sa treci foarte repede prin clasa a 8-a.
Succes! :*
E cea mai grea din ciclul gimnazial ... te pregatesti pentru tezele astea sau examen, ce dati voi ca nu mai stiu...plus faci latina, si e mai multa materie dar nu e de speriat e frumoasa... o sa fiti mai apropiati intre voi...va despartiti.alea alea... o diversitate de emotii si trairi
E cea mai grea din ciclul gimnazial ... te pregatesti pentru tezele astea sau examen, ce dati voi ca nu mai stiu...plus faci latina, si e mai multa materie dar nu e de speriat e frumoasa... o sa fiti mai apropiati intre voi...va despartiti..alea alea... o diversitate de emotii si trairi
...nasoala. Aveam o scorpie de latina . Deja incepi sa te gandesti la liceu, sperante, chestii. Mie mi-a placut intr-a 6`a
Buna. E ultimul an si trebuie sa tragi cat mai tare, asta doar daca vrei sa ai o medie de admitere cat mai buna.Pe la sfarsitul anului profii mai lasa de la ei si trebuie sa profiti de chestia asta. O sa fie foarte oke.bye
In afara de tezele unice(T. S. U) care trebuia sa le sustinem in fiecare semestru la cele 3 materii( romana, matematica si istorie/geografie) mie mi s-a parut foarte usor. acum depinde de fiecare cum o ia de la inceput
Buna. Clasa a 8-a este cea mai usoara...adica asa mi s-a parut mie. Aproape toti profesorii sunt buni cu tine(daca te'ai dovedit a fi un copil silitor). Latina este foar usoara, daca ai norocul sa ai un profesor bun vei invata foarte repede. Succes:*>
Am trecut a10a
a8a mi'i s-a parut maisimpla decat a7a desi profesorii te amenintzau k iti dau note mici daca nu inv. etc :p in rest e ok
Daca ai o clasa nu prea unita ar trebui sa te bucuri k termini a8a
A fost usor si a trecut rapid ...cred ca a fost cea mai rapida clasa. poate pentru ca am avut eu 339 de absente ))))))))))
Ce n-as da sa fiu din nou in cl a 8-a. Cea mai tare clasa, foarte putina carte numai distractie :X
A6a si a8a is cele mai usoare din ciclul gimnazial... a7a e grea de pica peretii.a5a...asa si asa
Intr-a a8a profii iti pun note mai mari ca deh, ai nevoie de ele pentru admiterea la liceu, intra 8a e banchetuuu':X, cam din al 2 lea semestru incep intrebarile"la ce liceu mergi?","de ce mergi la profilul ala"etc...in clasa a7a ai mai mult de invata decat intra a8a
Tu treci a8a?
Striker14 întreabă:
anonim_4396 întreabă: