Astepti cu nerabdare, dar simti ca trece foarrrrte repede.
In clasa a 9-a mai toti suntem aerieni. Profesorii vor unii sa se de-a drept a fi exigenti numai ca sa nu ni se urce noua la cap.
Nu este nimic de speriat asa cum se spunea in generala, insa este total diferit fata de pana in clasa a 8-a.
Distractie placuta la liceu!
Intr`adevar e putin greu la inceput pana te obisnuiesti cu profii si invers nu e atat de greu...aici iti petreci cei mai frumosi ani sunt a 10-a si chiar nu am de ce sa ma plang. O sa-ti placa
Stai linistit/a, profesorii sunt putin mai duri doar la inceput, apoi pe parcurs o vor lasa mai moale. Asa a fost si in cazul meu...acum sunt a 11-a. N-ai motive de ingrijorare.
Si eu trec acum la liceu, la mate-info. Am foarte mari emotii pentru ca nu cunosc pe nimeni de acolo. Abia astept prima zi de scoala; la fel ca tine. Desi de spus e usor, cred ca ar trebui sa te linistesti si sa lasi lucrurile sa mearga de la sine.
Succes!
Mie sincer mi s-a parut la fel ca in generala si inca mi se mai pare la fel...doar ca alti colegi si profesori dar eu oricum nu m-am atasat prea tare de ceilalti.
terry3 întreabă:
DianaSauNu întreabă:
NicusorYo întreabă: