| thegreatgatsby a întrebat:

Cum e cu greva de luni? :X daca se vor trece note in carnete profesorilor si nu cataloage, dupa terminarea grevei, le va trece in catalog nu?sad deci nu-i nicio diferenta

13 răspunsuri:
| asya a răspuns:

Pai greva de luni consta in venirea profesorilor la ore, insa fara sa predea...Sau in cazul tau fara sa evalueze! Insa exista si exceptii... cei care nu au semnat pentru greva!

| Orannginna a răspuns:

Eu cred ca ar fi cel mai bine sa ne lase linistiti ca mai rau incurca sistemul asa. Si asa s-a iscat o mare harababura cu bacul si restul. Asa se aude, ca luni va fi greva, dar stai linistita ca vor anunta la tv si atunci vom stii cu certitudine. Oricum, eu nu sunt de acord cu greva asta a lor. tongue

| thegreatgatsby explică:

Daa love struck mie imi spui, sa faca ca acu 4 ani, 3 saptamani de greva...imi convine! ...pai ei vin la ora fara sa predea...atunci putem pleca nu?rolling on the floor adica de ce sa mai stam la ora, sa ne uitam unii la altii?

| Raiden a răspuns:

La mine la liceu nu se vine deloc la scoala pe 5...

| thegreatgatsby explică:

@raiden din ce oras esti?

| rrrrrrrrrrrrrrrrrr a răspuns:

Dascalii fac greva pentru drepturile lor nu sa nu mai invatati voi asa ca burta pe carte!

| Raiden a răspuns:

@yoanaalexandra
BR.

| xibalba a răspuns:

Si eu am auzit ceva ceva pe la liceu, dar profii ne-au zis sa venim, pentru ca nu toti profii sunt in greva. Deci... venim, si oricum...chiar de pierdem ore, ne bucuram pe moment, ca apoi tot ne vor baga materia pe gat.

| Aries90 a răspuns:

La mine la scoala am fost anuntsatsi ca luni sa nu venim. thinking

| larisa_6959 a răspuns:

La noi la scoala profesorii trec notele si in carnet si in catalog

| lola a răspuns:

Profesoara mea de romana, care e lider de sindicat, ne-a zis sa nu venim la scoala pentru ca e greva generala, adica e data de sindicat...sau ceva de genu si chiar daca unii profesori nu au semnat nu au dreptul sa te puna absent si chiar daca se trezeste unu mai destept care pune absente, dirigintele e obligat sa le motiveze...chiar azi am vorbit despre astahappy si a zis ca daca mergem la scoala incurajam "spargatorii de greva"laughing adica profesorii care nu sunt de acord cu greva :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai...trebuie sa-ti zic cvwinking daca profii nu intra 'oficial' in greva... ei vor fi din ce in ce mai nervosi si...nenorociti...ca altfel nu pot sa spun fara sa fiu banat de pe TPU laughing

La mine deja au inceput 'nervii profilor' si ii varsa pe noi straight face dau note mici, ne asculta mult, abia predau cv klumea si tot noi suntem golanii si prostii straight face
Daca ne uitam ciudat la profesori...ne asculta...si ne da 4 ca sa se simta si ei mai bine pentru o ora-2
De parca e vina noastra ca profii au salariu mai mic decat au gunoierii straight face am ajuns ostaticii unor babe/mosi pentru ca nu mai au bani de tzuica... ce sa mai zic...

Poate ca nu au semnat pentru greva sau nici nu vb de greva...tot suparati si nervosi sunt...si asa vor fi mult timp de acum in colo...

Cel mai bine e sa caute mai intai o cale de a ne salva pe noi mai intai laughing
Macar absente sa nu mai dea...sau sa nu vina deloc, nu cont...ma simt bine cand sunt cu colegiiwinking

| stefydinhd a răspuns:

Este doar greva de ''forma'' luni nu trebuie sa mergi la scoala pentru ca esti ziua profesorilor.

Întrebări similare