| XanderLightBow a întrebat:

Cum e cu prima relatie - adica pe mine ma plac mai multe fete - o groaza - inainte eram gras si acum fiind slab, o groaza de fete dupa mine - chiar niste prieteni imi tot spunea sa fiu macar intr-o relatie din plictiseala cu o fata, care nu pot sa zic ca e urata, dar e o diferenta cam mare intre mine si ea - singer am avut o gramada de oferte - si lnu le-am aceptat de frica primei relatii adica daca eram intr-o relatie cu una din acele fete mi-era frica sa nu fi gresit ceva sau ceva de genul.

Va rog ajutati-ma - P.S. am vorbit din inima cum... si am 12 ani - baiat normal

si CLAR si subliniez, nu vreau sa aud critici cum ar fi sa am grija de scoala si sainvat >- deoarece eu sunt deja cel mai bun + seful clasei deci de cunoste clar ca nu sunt slab - sunt chiar cel mai bun - ar nu sunt tocilar, am doar memorie - memorez 80-90% la sunta din lectie la toate materile!

3 răspunsuri:
| carlyhalatz a răspuns:

Buna! uite, nu vreau sa te jignesc dar 12 ani? mai asteapta sa mai cresti putin.nu cred ca e timpul pentru o relatie.dar daca TOT vrei un sfat uita-te dupa care iti place cel mai mult si ofera-i o sansa, invit-o la plimbare, faceti schimb de id-uri, dar NU faceti niciun contact sexual! e mult prea devreme. sper ca te-am ajutat.