| XanderLightBow a întrebat:

Cum e cu prima relatie - adica pe mine ma plac mai multe fete - o groaza - inainte eram gras si acum fiind slab, o groaza de fete dupa mine - chiar niste prieteni imi tot spunea sa fiu macar intr-o relatie din plictiseala cu o fata, care nu pot sa zic ca e urata, dar e o diferenta cam mare intre mine si ea - singer am avut o gramada de oferte - si lnu le-am aceptat de frica primei relatii adica daca eram intr-o relatie cu una din acele fete mi-era frica sa nu fi gresit ceva sau ceva de genul.

Va rog ajutati-ma - P.S. am vorbit din inima cum... si am 12 ani - baiat normal

si CLAR si subliniez, nu vreau sa aud critici cum ar fi sa am grija de scoala si sainvat >- deoarece eu sunt deja cel mai bun + seful clasei deci de cunoste clar ca nu sunt slab - sunt chiar cel mai bun - ar nu sunt tocilar, am doar memorie - memorez 80-90% la sunta din lectie la toate materile!

5 răspunsuri:
| CrazzyGirlCsm a răspuns:

Acum, serios vorbind, nu e frumos si demn sa fii cu o persoana "ca sa ai ce face" sau "din plictiseala".
Esti cu o persoana atunci cand exista reciprocitate intre sentimentele voastre.
Daca iti e frica de "o prima relatie", atunci nu te grabi. Odata si odata tot va veni ea si sigur atunci vei spune ca a meritat asteptarea.

| Outspoken19 a răspuns:

Bah.
1. Nu esti Dumnezeu.
2.Nu esti cel mai bun, nimeni nu e.
3. Daca esti seful clasei si astea cum sa nu fi tocilar rolling on the floor))) b.
Si ziceai ca esti cel mai bun. mentionez ca ai o greseala perfectule :*. " la sunta din lectie la toate materile!". Varza. Apuca-te de scoala sad

| XanderLightBow explică (pentru Outspoken19):

Ai auzit de filtru pentru intrebari?
nu? e ai auzit acum!

| Outspoken19 a răspuns (pentru XanderLightBow):

Aha..cum spui tu.

| Adrianuty a răspuns:

E daca poti atrage mai multe fete poate si una dintre le sa te iubeasca oricum iesi cu toate una cate una si vezi de care place sau alege una dintre toate