Buna! Nu exista perefctiunea, nu exista baieti perfecti sau fete perfecte, Insa pot sa-ti spun cum mi-ar placea sa fie iubitul meu. In primul rand, pentru mijne aspectul fizic nu e cel mai important, nu visez la mai stiu eu ce staruri de cinema, e de ajuns sa fie ingrijit, sa nu aiba probleme cu igiena si sa nu fie chiar urat de speriat. ce conteaza pentru mine cu adevarat e sufletul lui, Imi doresc langa mine un baiat tandru si romantic, vesel, spontan, care sa ma faca sa rad si sa ma simt bine langa el, care sa ma iubeasca sincer, sa ma respecte, sa imi fie fidel sisa nu ma insele. Mi-ar placea sa fie atent cu mine, sa-mi faca complimente, sa nu uite evenimentele importante din viata mea, sa-mi ofere din cand in cand cate o floare sua un cadou simbolic, sa ma lainte si sa-si exprime sentimentele, sa sarute bine, sa fie dispus sa isi petreaca mult timp liber cu mine, sa nu se uite dupa alte fete, sa ma intekleaga cand am nevoie de sprijinul lui, sa ma incurajeze mereu si sa ma sustinaz in tot ceea ce fac, fiind, totodata si cel mai bun prieten al meu. Bineinteles ca si eu i-as darui aceleasi lucruri, as face tot ce mi-ar sta in ptuinta sa il fac fericit, l-as iubi si respecta mereu, as cauta sa-i fac surprize si sa-i spun vorbe care sa-i aduca zambetul pe buze, as fi alaturi de el indiferent de situatie, as face chiar si multe sacrificii pentru el si nu l-as insela niciodata, nici macar cu privirea.
Baiatul perfect pentru mine trebuie sa fie in primul rand inteligent, educat, sa aiba simtul umorului, sa aiba un caracter bine conturat, sa nu fumeze si sa nu consume alcool. Sa ma respecte, sa ma trateze asa cum merit si sa ma iubeasca.
Atat.
Baiatul perfect? hmm! pai tebuie sa ma iubeasca, sa-mi fie fidel, sa fie de incredere, un bun prieten cu care pot vorbi orice, sa fie sufletist, bland, intelegator, afectuos, putin sensibil, chipes, iar pe mine sa ma vada cea mai minunata fata
Baiatul perfect nu exista, trebuie sa fie dragut si destept.Degeaba este fain daca este prost.
Pentru mine baiatul perfect este pletosdar nu genul cu parul cat o fata, ochi albastri si cu un an mai mare
Twister09 întreabă: