| Andrushca27 a întrebat:

Cum e frumos sa dai in fata unui baiat? (baietoaica,fitoasa, simpla.s.a)
FUNDA pentru cel mai inteligent raspuns!
MULTUMESC :*:*:*:*

Răspuns Câştigător
| queenazalea a răspuns:

NATURALA! Niciodata sa nu pari ceea ce nu esti! Nu te schimba doar pentru a fi placuta de un baiat anume.Este legat de stima de sine. Ajungi sa faci un anumit lucru doar pentru un baiat..nu merita.Trebuie sa fii tu insati! Daca nu te place asa cum esti, asta nu inseamna ca trebuie sa te schimbi.Trebuie sa fii TU! Ce as zice daca as fi un baiat:
"Tu(nu vorbesc despre tine,nu te cunosc,vorbesc doar asa,ca exemplu) ai multe calitati,tu esti frumoasa, tu esti simpatica, tu esti romantica, tu esti NATURALA, de aceea te plac."
calea cea mai buna de a cuceri un baiat este sa fii tu insati. Fetelor nu le plac baietii care sunt vulgari si nesimtiti.Asa este si la unii baieti. Daca vrei sa cuceresti un baiat fii naturala.Niciodata nu te schimba.Iti va strica stima de sine, pentru ca tu esti tu, nu cine vrei sa fii.Acesta este raspunsul meu, nu cersesc fundite happy

10 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Simpla,naturala...

| MasterOfDisaster a răspuns:

Naturala.
Daca te dai ''fitoasa'' si se ajunge la o relatie, atunci el va fi dezamagit cand va descoperii ca esti altfel.
Nu e bine sa joci teatru, poate doar in unele situatii, dar daca vrei sa 'cuceresti' un baiat, trebuie sa fii tu insati. Asa ai cel mai mare succes, daca joci teatru te vei da de gol. Nu iti poti schimba caracterul atat de mult, si in scurt timp, fara sa pastrezi din reactiile tale naturale. Ca sa explic: daca tu esti timida, si incerci sa te dai ''fitoasa'', nu iti va iesi, pentru ca nu esti tu. Gesturile tale, limbajul tau, atitudinea in general nu o poti schimba. Vei reactiona ca o ''timida'', nu ca si o ''fitoasa''.

| Trandafiiiiiiiiiiiraș a răspuns (pentru MasterOfDisaster):

De ce sa fie dezamagit daca descopera ca de fapt ea nu-i fitoasa? straight face.Ar trebui sa se bucure.

| MasterOfDisaster a răspuns (pentru Trandafiiiiiiiiiiiraș):

Pentru ca daca baiatul se indragosteste de fitoasa (pentru ca asa cum unii prefera fetele romantice, unii timidele, etc. unii baieti poate prefera fitoasele), si descopera ca ea nu e de fapt asa ar putea fi dezamagit.
De exemplu (presupun ca esti Fata) tu te indragostesti de un baiat. El se arata genul acela dur, macho "mascul feroce" si impunator. Descoperi ca el defap este un romantic incurabil. Dar tu ai fost atrasa de imaginea impunatoare, nu iti plac romanticii-ii consideri prea siroposi. Nu esti dezamagita?
Si despre faza cu fitoasa, era doar un exemplu. La fel de bine puteam sa zic ca sa nu se dea timida cand ea e de fapt fitoasa.

| Trandafiiiiiiiiiiiraș a răspuns (pentru MasterOfDisaster):

Acum am inteles. Mersi.
Si apropo mi-a placut faza cu "masculul feroce" laughing

| MasterOfDisaster a răspuns (pentru Trandafiiiiiiiiiiiraș):

Ma bucur ca am putut sa explic mai bine happy.

| TheStory a răspuns:

Nu cum ai spus tu. Asa pari idioata.

| Andrushca27 explică (pentru TheStory):

Nu cred ca te-am jignit eu doar am intrebat daca nu si decat sa jignesti te rog numai raspunde

| victorandrei a răspuns:

Important este sa fii tu insati. Nu trebuie sa pari ceea ce nu esti pentru ca mai devreme sau mai tarziu va iesi la iveala. Daca este sa te placa te va place asa cum estiwinking

| Molecula a răspuns:

Simpla, sa fii tu insati, daca o sa fii prefacuta, nu iti va merge mult timp si cand o sa isi dea seama ca pana atnci nu ai fost tu insati nu o sa te aplaudehappy