Eu cred ca o sa te integrezi foarte bine!
La liceu sunt 6 ore pe zi, cu o exceptie, adica o zi pe saptamana o sa ai 7 ore. Iar profesorii sunt ceva mai exigenti, dar daca spui ca esti o fata care isi vede de treaba, o sa observe asta si o sa te aprecieze (chair daca nu o sa recunoasca asta pe fata).
In legatura cu colegii e destul sa fii o fire deschisa si zambitoare. Nu trebuie sa dai tu tonul la chiul sau la bautura, e bine sa arati ca ai anumite principii si anuminte limite pe care nu vrei sa le incalci. Eu zic ca o sa te accepte si o sa va intelegeti foarte bine. Spun asta pentru ca si eu sunt cam la fel ca tine, si n-am avut probleme cu integratul.
Primele zile sunt destul de interesante, pentru ca atunci toata lumea e un pic stresate si nimeni nu vrea sa supere pe nimeni
Bafta multa la liceu!
Totul depinde de ce oameni dai si de cum o sa-i accepti tu pe cei din jurul tau. Cu toti n-o sa te poti intelege bine niciodata. Nu trebuie sa te bagi in discutii contradictorii cu ceilalti daca vezi ca nu-i duce capul pentru ca n-o as ajungi nicaieri. Ma rog, astea sunt chestii de zi cu zi, nu numai de liceu. Dar in mare daca ii accepti pe restul cum sunt ei(cocalari, pitipoance) nu o sa ai probleme. Eu anul trecut am fost a9a si mi-a fost putin teama la inceput pentru ca am intrat intr-un liceu nu foarte rau, dar plin de fitosi, cocalari, rromi...toate soiurile de oameni. Si in clasa la mine e la fel, dar daca nu esti cu figuri si daca vad ceilalti ca esti sociabila, ca nu esti numai cu ochii in care si alte chestii de genul n-o sa ai probleme. Materia la economic nu e foarte grea, depinde si ce profesori ai. Si eu sunt tot la economic si a fost destul de bine...matematica usoara, romana la fel. Am avut doar la o materie probleme doar pentru ca n-am invatat, nu pentru ca ar fi fost grea sau altceva. Sunt destul de sigur c-o sa te descurci si o sa-ti fie bine Succes si scuze c-am scris atat nici eu nu stiu ce am scris. Sper ca te-am ajutat
Loriiiicel întreabă:
CucuBauContSters întreabă: