| Ramonne a întrebat:

Cum e la liceu? Care sunt cerintele profesorilor? Sunt multe ore(5-6-7 pe zi)? Materia e grea? Eu sunt o fata mai "serioasa"(ma refer la faptul ca nu imi place sa chiulesc "fara numar, fara numar", adica chiulesc si eu ca tot omu ca nu sunt eu "regina tocilarilor" dar nu chiar toata ziua, nu imi place sa ma bag in grupul celor care se ocupa cu deranjatul orelor spre exemplu(dar nici nu ma apuc sa parasc sa mai stiu eu ce), imi place sa-mi ajut colegii cand pot, sunt un om de cuvant, dar sub nicio forma nu bag o tigara sau alcool in gura..cam cum credeti ca am sa fiu primita de colegi? Si cam care este atmosfera intr-un liceu de nivel mediu(Colegiul Tehnic Costin .D.Nenitescu Pitesti)? Dau Fundita si Vot!

Răspuns Câştigător
| Nayuky a răspuns:

Pai cam asa sunt si eu insa daca te duci la un liceu mai slab sau asa o sa fi considerata cam tocilaraadica nu in sensul ca nu vorbeste nimeni cu tine dar in general copii de liceu fumeaza, se drogheaza chiulesc de numa.n-ai ce sa le faci.dar in timp se vor calma..nu sunt toti asa..eu sunt la liceu de arte la profil de teatru si na la noi nu se prea fac ore grele..doar ca avem multe ore o zi aveam 3 ore aia era luni marti aveam 8 miercuri 5 joi 8[7 ca una o aveam libera si oricum sapam mi repede]si vineri 6 dar faceam 5 oricum depinde de liceul la care te duci care sunt cerintele.Alege ceva care sa iti placa si nu o sa ti se para greu.winking bafta

| Ramonne explică (pentru Nayuky):

Multumesc frumos. succes si tie :*

1 răspuns: