Stiinte sociale.
@georginika are dreptate, dar parca la filologie dai teza si din latina .
eu sunt la stiinte sociale si imi place f mult.din clasa 11-a nu voi mai face fizica si chimie,iar bacul nu il voi da din matematica.
mie imi place foarte mult profilul asta, imi place mult si engleza, geografia.nu stiu exact dar parca am auzit ca la filologie faci la romana si gramatica adica cu substantive,verbe, complemente directe, etc.repet:nu-s sigura!
la stiinte sociale nu facem asta.
de la stiinte sociale poti foarte bine sa dai la facultate de drept.
inca ceva:profilul e unul destul de usor. oricum, cand vrei sa te angajezi nimeni nu te prea intreaba ce profil ai terminat, te intreaba daca ai luat bacul...si stiinte sociale suna foarte bine :]
Stiinte sociale si Filologia sunt asemanatoare, cu diferenta ca la stiinte sociale faci matematica in toti cei 4 ani de liceu, iar la filologie faci doar in primii 2 ani. Si eu am fost nevoita sa aleg intre cele 2 si am ales Filologia si sunt multumita de decizia luata. La oricare te`ai duce ai putea urma Facultatea de Drept.
La Filologie nu se mai da bacul la Latina. Si sa stii ca la romana nu o sa faci gramatica, foarte foarte putina in clasa a 9-a. Tu trebuie sa ai baza gramaticii din generala si nu mai are rost sa o reiei in liceu.
Stiinte Sociale. Eu am terminat profilul asta si am facut in mare parte romana, istorie, geografie, engleza. Cel putin asa era pe vremea mea.