| anuscha997 a întrebat:

Cum e mai bine sa-i spun uni baiat ca-l plac...In fata sau pe Messenger?

Răspuns Câştigător
| galileo a răspuns:

Ceau, cel mai bine este sa ai spui in fata. Cand ai spui in fata vezi cum reactioneaza, ce spune, ce simte, ce atitudine are. In schimb, pe messenger poate sa nu iti raspunda, sa te minta frumos, sa te ia in deradere. Sper sa iei decizia corecta. Byewinking

41 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Obligatoriu in fata. Pe YM are iz de gluma proasta.

rroxi44
| rroxi44 a răspuns:

Depinde cat esti de hotarata. Crezi ca ai putea eventual sa astepti sa faca el primul pas? Nu de altceva, dar s-ar putea sa pici prost fata de el. Ar fi posibil - daca si lui ii place de tine - sa fie totul foarte bine, dar s-ar putea intampla s-a nu te placa si sa le spuna si altora ca i-ai facut declaratii. Chiar si daca te place poate sa faca asa ceva (depinde de varsta voastra) doar din teribilism ( ca sa se dea mare. fata de colegii si prietenii lui). Daca ai rabdare poate vine el si-ti face declaratii...
Daca totusi te-ai decis - cel mai bine e sa o faci fara martori - cand te afli in fata lui. Este bine sa-i vezi reactiile, poate ca din reactiile lui - daca vezi ca te ia peste picior sau nu e interesat poti sa-i spui si tu. ca doar il testai... ca ai facut un pariu cu niste fete... Sau altceva. Pe cata vreme pe mess el poate sa-ti salveze mesajul si sa-l trimita mai departe... Nu cred ca ti-ar conveni

eileen
| eileen a răspuns:

Nici in fata, nici pe mess, asteapta sa faca el primul pas, asa... ii vei parea un pic usoara.

| dyav0litza a răspuns:

Depinde de curajwinking. E intr-adevar mai bine fata in fata

| Ys a răspuns:

In fata este mai bine. daca ii supi poate cine estie daca si el te iubeste pote te si saruta...si nu uita sa te uiti in ochii lui cand ii spui si poate inainte de ai zice mergeti in oras sau cine stiu si ii spui si gata...sa o ei pe ocolite si daca reusesti iti spune el...succes...pop

| dulcika a răspuns:

Cel mai bine e sa- spui in fata si sa nu te ascunzi dupa calculator

| Ecaterina a răspuns:

Desigur k in fata.caci astfel poti vedea cum reaktzioniaza.

| meioana a răspuns:

...nici in fata nici pe mess... fa-l sa inteleaga ca il placi...
... daca ii spui direct in fata sau chiar pe mess sub forma:"TE PLAC" ai sanse sa isi bata joc de tine...
...mai bine arata-i asta cat mai subtil dar in acelasi timp incearca sa afli si sentimentele lui fata de tinehappy

| ♣ Ma®®yE [;x] a răspuns:

In fata este cel mai bine, dar si cel mai corect.Pentru ca in fata, uitandu-te in ochii lui iti vei da seama daca minte sau nu.Pe messenger, poate orice sa-ti zica.
Ai grija de tine happy. PA

| ♣ Ma®®yE [;x] a răspuns:

Ce-l mai simplu ar fi sa-l inviti la o intalnire.in parca sau oriunde vrei.
Petrecand timp cu el ii vei da de inteles ca il placi, pentru ca poate isi va da seama, uneori in viata poti sa lasi faptele sa vorbeasca.
Stii.primisem un mesaj pe mess care zicea ca `nu mai e la moda ca baiatul sa-i ceara fetei sa fie impreuna, daca el o saruta inseamna ca fata a acceptat.`
Asa ca lasa vorbele si fii dusa de val happy

| nicky a răspuns:

Cel mai bine ar fi, daca tot vrei sa-i spui in fata. Poate ar fi mai bine sa mai astepti sa faca el primul pas.

| dulceKmierea a răspuns:

Dupa parerea mea, cred ca cel mai bine e sa pui pe cineva sa-l intrebe ce parere are despre tine, iar dupa acel raspuns decizi daca e bine sa-i spui sau nu. Cred ca cel mai bine e sa-i spui in fata.

| anuscha997 explică:

Da meioana de acord. dar cum sa-i arat?

| anuscha997 explică:

KaTy...
Thu pe aici Vorbesti de papy?
Oricum stiu ca e mai bine p mess:X
Mai sti de festival day dreaming
Sau tu nu ai fost?
Oricum. La Razwa mergeasad... Pe Meess>big grin

| ShaKuri a răspuns:

La telefon.sau daca vrei reusita... trimiti un porumbel cu mesajul scris.

| Liana [] a răspuns:

Da, dar daca nu va face el primul pas? De fapt daca nu ar face nici un pas? Si mie mi s`a intamplat si, i-am spus pe messenger.Si am avut rezultate.Si in fata este bine, dar depinde de caracterul tau, daca esti timida spune-i pe messenger, daca nu, capul drept si pieptul inaintehappy

| alabala_4392 a răspuns:

In fata e cel mai bine. Multi spun sa-l lasi pe el sa faca primul pas... Sincer daca iti place de el spune-i. Poti sa astepti dupa el mult si bine chiar daca si lui ii place de tine. Spun altii ca s-ar putea sa isi bata joc de tine. Ar da dovada de imaturitate si atunci nu ar trebui sa arzi gazul degeaba. Mai bine risti decat sa te intrebi mai incolo "si daca...". Succes..si eu incerc sa-mi gasesc curaj pentru a-i zice unui tip ca il plac.

| RaLuu`..:x a răspuns:

Poi. daca ar fi dupa mm.pe mess.deoarece nu esti asa de timida cu ar fi sa ii spui in fata...parerea mea...si daca isi bate joc de tine(stiu din propria mea experienta)stiu ca te vei simtii prost dar dal dreq.iti dai seama cum era baiatul pe care l-ai placut.:X

| bibix_5640 a răspuns:

Fata in fata, ...pentru ca ii poti vedea mai bine reactia...si...iti poti da seama mai usor daca si el simte acelasi lucru pentru tinehappy...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cerd ca infata sa eu spui cu un zimbet seducato.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asteapta sa vezi daca te place si el, caci poate profita spunandu-i tu intai.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca tu consideri ca acel baiat merita efortul tau spune-i ce simti.Nu te lua dupa altii care iti spun sa astepti pana sa faca el primul pas. Poate e timid baiatul. poate ii este rusine.sunt alti factori care il pot impiedica sa faca el primul pas. Daca tu consideri ca merita sa faci asa ceva spune-i ce simti.Si nu trebuie neaparat sa fie fata in fata, daca nu iti doresti asta. ii poti spune si pe mess, mai intai sub forma unei glume (de regula e zicala aia...in gluma spui uneori adevarul) sa vezi reactia lui, pe urma tu alegi cum vrei sa ii spui daca reactia la "gluma" de pe mess e una pozitiva.succes.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poii... cred ca in fata. spune i ce simti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu i-am spus-o direct, e mai bine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu aflasem ca el ma place asa ca i-am spus pe mess ca si eu il plac.pentru ca sunt de felul meu sunt mai timida...si nu am avut curajul sa-i spun in fata.[big grin]...eu zic sa-i spui pe mess...asta daca esti si tu timida sa-i spui in fata.[winking].

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In fata

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde de Tine si de dragostea ta care o ai pentru baiat si de cat esti de timida daca crezi ca e bine sai sui pe mess : fi sincer te cplac tu ma placi poate sa-ti raspunda cu da te plac dar de fapt ala are pa altcineva mai bine ar fi sai spui infata o sa ii vezi fata daca are prietena ce simte cum reactioneaza PEACE

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai, cand vad ca zic fetele mai jos"asteapta sa faca el primul pas".si eu sunt tot fata, dar atunci cand iti place cineva.de ce sa astepti sa faca el primul pas? poate ii e rusine.happydaca esti tu cea curajoasa. fa primul pas si scoate-l afara, si spune-i asta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salutwinking...mai intai gandeste-te daca ai sanse la el... daca nu ai nimic o sansa las-o balta, daca chiar nu-ti da nimic un impul in privinta astawinking... daca da sp in fatawinking... p YM v-a fii ca celalalte raspunsuriwinking au perfecta dreptate...in fata v-a fii mai bine dar sa fii sigura ca ai sanse pup si bafta happy. Bye:X

Întrebări similare