Unii invata mai bine dimineata, dar exista si alte persoane care pot invata mai usor dupa-amiaza sau chiar noaptea. Depinde de bioritmul fiecaruia dar in general, dimineata se poate retine informatia mai usor, cam la o ora dupa ce te-ai trezit. De exemplu, daca te trezesti la 9 si te apuci sa inveti la 10, intervalul 10-13 ar fi cel potrivit studiului.
Părerea mea este că cel mai bine înveți dimineață, pentru că atunci ai mintea odihnită! Plus că, să zicem că ai ore de la 8 am, iar programul tău ține până la 3 pm. De la 3 pm până seara, poți face absolut ce vrei tu!
Însă dacă ai fi după-amiaza, te trezești la 10 am, mănânci ceva și îți faci ghiozdanul. Orele încep la 1 pm, și se termină tocmai la 7 pm. Vii obosit, și nu ai chef de nimic!
E o diferență enormă, iar cel mai bine, se învață dimineața!
E mult mai bine dimineata. te duci odihnit la scoala te concentrezi mai bine, apoi ai mai mult timp liber dupa amiaza.
Cel mai bine este dimineata pentru ca ai mintea odihnita si nu conteaza cat de devreme te trezesti,cu putina apa pe ochi si un micdejun sanatos o sa fie ok. In plus, este mult mai avantajos, poate doresti sa vezi vreo telenovela, vreun film sau sa te joci niste chestii care pana acum n-ai putut, ori sa iesi afara. Dupa-amiaza e putin cam molesitor, nimanui nu-i mai arde de scoala, toti se uita pe ceas ca sa plece mai repede acasa din cauza oboselii iar iarna vremurile sunt grele.
Depinde, e cu dus şi întors. Unora le este greu dimineaţa pentru că nu se pot trezi devreme, altora li se pare total ok.
După-amiaza dezavantajul este că unii ajung târziu acasă (depinde unde locuieşti).
Iar ca avantaje.
Dimineaţa e mult mai bine deoarece după ore ai mai mult timp liber, iar după-amiaza e ok pentru că nu trebuie să te trezeşti chiar atât de devreme.
Părerea mea.
Eu am facut si de dimineata si dupa masa si cel mai bine mi se pare de dimineata.
Dimineata e mai ok, nu e ca dupa amiaza cand esti plictisit de moarte si vrei sa treaca timpul imediat sa scapi
gingergirl1 întreabă: