| Homoerectus2 a întrebat:

Cum e posibil să am un coleg în clasa VII-a și să fie analfabet cu 136 de absențe în doar acest an școlar?

8 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| dullcat a răspuns:

Nu cred ca te afecteaza cu nimic situatia scoalara a acelui coleg.Ar fi frumos daca ai incerca sa-l ajuti, dar sa-l barfesti cu straini nu e ok.

| Alexia999997777777777777 a răspuns:

În gimnaziu profesorii sunt mult mai indulgenți și încearcă să treacă acești copii în speranța să facă și ei măcar 8 clase.
Nu toată lumea are posibilități și părinți implicați în educația copiilor.
Majoritatea de acest gen sunt fix copii care sunt super munciți și fac treburi de adulți pentru ca ba tatăl este alcoolic și ii mai bate, ba mama dacă a ajuns în situația de a sta lângă un asemenea om îți imaginezi.
Totuși fiecare trebuie sa se uite în propria gradina.

| Homoerectus2 explică (pentru Alexia999997777777777777):

Are bani pentru jumate' de clasă că vine taică-su cu o mașină 4x4 că are o companie în Germania ba acum câteva săptămâni la ora 9 și jumate (cred că atunci să trezit maică-sa) să îl înnoiască că are de vizitat niște rude și de aia dirigintă i-a spus că nu poate că are atâtea absențe. Dar mi se pare o batjocură în sistemul ăsta românesc că eu mă chinui să iau un 8 iar el trece clasa fără să vadă școala măcar și nu doar el mai încă unul la fel.

| Alexia999997777777777777 a răspuns (pentru Homoerectus2):

Atunci este totuși clar ca nu a stat nimeni sa se ocupe de educația acestuia.
Totuși nu trebuie sa te oftice acest lucru, mai ales în gimnaziu ( unde profesorii au tot felul de pretenții și favoriți).

| AdioTPU a răspuns:

Pentru că nu toți ne dezvoltam la fel dpdv intelectual. Dar de ce te preocupa situația școlară a acestui coleg?

| 199onur7 a răspuns:

întreabăi pe profesori pe directori acele școlii cum se facă ei ca nu vad așa elevi model întrebai pe ei ăsta cum este trecut pe catalogul școlii? Floyd Mayweather Jr?

| Homoerectus2 explică (pentru 199onur7):

Majoritatea profesoarelor îi pun un 5 de trecere