| CelebrationsAnonim a întrebat:

Cum e prima zi de liceu? Am mari emotii, mai ales ca nu cunosc pe nimeni. La voi cum a decurs aceasta zi? happy

3 răspunsuri:
| mihaelaa18 a răspuns:

Destul de emotionata a fost pentru minelaughing, poate asa va fi si pentru tine.La mine in prima zi de liceu a fost destul de frumos, lasand la o patte emotiile pe care le aveam, a fost bine.Am stat in curtea liceului si am asteptat sa imi fie strigata clasa.Ma tot uitam si in stanga si in dreapta pentru ca nu cunosteam pe nimeni.Intr-un final am intrat in clasa.M-am pus in ultima banca alaturi de o fata.Mi-am cunoscut diriginta si restul colegilor.Ne-a scos pe fiecare in fata clasei sa ne prezentam si sa spunem cate ceva despre noi ca sa ne cunoastem mai bine, apoi ne-a dat cartiile si orarul pentru a 2 zi si ammers acasa.Incepand din a 2 zi am inceput sa ne apropiem unii de altii incetul cu incetul si sa ne intelegem binehappy.
Bafta la liceu. Sper sa ai parte de niste colegi de treaba si un diriginte/diriginta la fel.:*
Bafta si ai grija de tinehappy

| Cezar a răspuns:

Păi prima zi desigur să ai ceva emoţii, eu am avut norocul că am avut pe cineva în clasă care îl cunoşteam ( fost coleg de generală ), cu timpul ne-am împretenit şi cu ceilalţi colegi.

| andreea1597 a răspuns:

Si eu sunt tot in aceeasi situatie, dar nu iti fa griji pentru ca totul o sa fie bine atata timp cat iti vezi de treaba ta si esti atenta la ore, iar daca esti tu insuti iti vei face rapid multi prieteni