Pai pentru mine e mai bine ca parintii mei au divortat. pentru ca atunci cand erau impreuna numai se certau si era ft nasol. acum mama e mai linistita si si eu
Avantaje:
-primesti de la amandoi bani
-poti sa stai cu cine vrei (nu o sa te oblige nimeni cu cine sa stai)
Sincera sa fiu nu vad nici un dezavantaj.
Parinti mei nu sunt divortati.Dar un var care are parinti divortati.Pai la inceput este greu sa stai cu un singur parinte.Nu este bine deoarece daca esti mic/a ai nevoie de dragostea ambilor parinti.Este rau, si tatal trebuie sa plateasca o pensie alimentara, adica bani pentru mama ca sa plateascha cheltuielile pentru copil.
Pai bine nu prea e.In primul rand, daca s-au despartit in momentul in care copilul era la o varsta frageda, acesta poate avea probleme cand va creste. Daca se intampla cand este deja constient de tot ce e in jurul tau, cand inocenta dispare, poti trece peste mult mai simplu.E rau din pund de vedere moral.Dar daca lucrurile se intampla, poti profita din punct de vedere financiar[ai 2 familii, deci bani din 2 parti], iar daca atmosfera din ambele familii este linistita, cu atat mai bine. Sper sa fi inteles mesajul meu, si sper sa -ti fie de ajutor.
E groaznic dar mai bine decat sa nu se inteleaga si sa iti faca, capul calndarr